Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle siné – “Older”

Een debuut kan alle kanten uitgaan. Soms hebben bands nood aan ontwikkeling en kan je in een debuut totaal niet horen dat een groep zal doorbreken, bij anderen is het debuut er dan weer boenk op. Dat laatste is het geval bij siné uit Denemarken. Het project van Signe Krog brengt met “Older” een geweldig catchy debuut uit dat meteen ook via Universal Music Denmark verschijnt. Het nummer werd geproducet door Lars Iversen van The Asteroids Galaxy Tour en zo kan je meteen al een idee krijgen van hoe dit debuut zal klinken: catchy en heel optimistisch.

Al van bij het begin van de song hoor je een golf van optimisme over je komen. Dat is vooral te danken aan de vrolijke ‘tututuu’s’. Eens Krog dan haar vocals meer naar de voorgrond brengt, word je helemaal ingepakt. Haar stem heeft iets unieks waardoor het ons bij momenten doet denken aan artiesten zoals Sigrid. Het refrein is dan weer zeer zonnig en de invloed van The Asteroids Galaxy Tour is duidelijk hoorbaar door de positieve dynamiek die het refrein helemaal overneemt. Na één keer luisteren zit het nummer vast in je hoofd en na een tweede beurt zing je het al mee alsof het niets is. “Older” is een binnenkomer van jewelste!

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3393 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single siné - "2GOOD2U"

De Deense nieuwkomer siné zit naar eigen zeggen momenteel in een ‘quirky quarter-life crisis’. Nadat ze jaren de wereld rondtrok met een…
Features

De vijf van "Den Beir" - 116

We zitten al even in 2018 en we werden al heel wat muzikaal verwend. Voor de 116ste keer hebben we voor jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.