Nieuwe singles

Nieuwe singles Iann Dior – “shots in the dark” & “don’t wanna believe”

Iann Dior behoort tot een van de rappers die nog maar net echt bekend zijn. Ondanks het feit dat hij nog maar een aantal jaar meedraait aan de top, heeft hij wel al een mooi repertoire opgebouwd. Zo kan je hem vinden op albums van Machine Gun Kelly, Kyle en Internet Money, maar het merendeel kent hem van “Mood” met 24kGoldn. Op zijn eigen albums vind je gastbijdragen van Lil Baby, Gunna en Trippie Redd, namen die echt vanboven staan. Nu brengt Iann Dior twee singles, “shots in the dark” en “don’t wanna believe”, uit gebundeld onder de naam Still Here.

“shots in the dark” is een samenwerking van Iann Dior met Trippie Redd, de Amerikaanse rapper die toch al even meedraait aan de top. De beat en vibe zijn typisch voor muziek van Iann Dior en passen dan ook zeer goed samen met de flow en stem van de rapper waarmee hij deze emotionele boodschap overbrengt. Van emotionele teksten kent Trippie Redd ook alles en dat laat hij hier ook blijken. Trippie Redd kan zeer goed zijn stem op verschillende manieren gebruiken, zo hoor je hier eerst dat hij zeer hoog zingt en daarna begint te rappen.

“don’t wanna believe” heeft ook een gitaar in de instrumental, maar heeft toch een andere vibe. Het is een nummer dat iets meer ‘leeft’ en ook sneller is qua tempo. Natuurlijk brengt Iann Dior hier ook een emotionele tekst over zijn schuldgevoel in een stukgelopen relatie. Je merkt dat Ian Dior echt heeft gevonden wat hij graag doet en wat hij goed kan. Natuurlijk heeft hij ook een fantastische stem, die hij zeer goed gebruikt.

Twee verschillende, maar toch mooie nummers!

TwitterFacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

126 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trippie Redd - "Holy Smokes" (feat. Lil Uzi Vert)

Na Trippie Redds poppunkalbum met Travis Barker was het afwachten welke kant de Amerikaanse rapper zou uitgaan voor zijn volgende project. Trippie koos…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trippie Redd - "Miss The Rage" (feat. Playboi Carti)

Trippie Redd bouwt wel eens graag een feestje. In niet-coronatijden staat de jonge rapper daarom ook steevast paraat om de lage landen…
AlbumsRecensies

Trippie Redd – NEON SHARK (★½): Poppunkers draaien in hun kist

Trippie Redd mag zich gelukkig prijzen dat de vraag naar zijn naaktfoto’s relatief klein is, want cybersecurity is klaarblijkelijk niet zijn sterkste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.