Nieuwe singles

Nieuwe singles Iann Dior – “shots in the dark” & “don’t wanna believe”

Iann Dior behoort tot een van de rappers die nog maar net echt bekend zijn. Ondanks het feit dat hij nog maar een aantal jaar meedraait aan de top, heeft hij wel al een mooi repertoire opgebouwd. Zo kan je hem vinden op albums van Machine Gun Kelly, Kyle en Internet Money, maar het merendeel kent hem van “Mood” met 24kGoldn. Op zijn eigen albums vind je gastbijdragen van Lil Baby, Gunna en Trippie Redd, namen die echt vanboven staan. Nu brengt Iann Dior twee singles, “shots in the dark” en “don’t wanna believe”, uit gebundeld onder de naam Still Here.

“shots in the dark” is een samenwerking van Iann Dior met Trippie Redd, de Amerikaanse rapper die toch al even meedraait aan de top. De beat en vibe zijn typisch voor muziek van Iann Dior en passen dan ook zeer goed samen met de flow en stem van de rapper waarmee hij deze emotionele boodschap overbrengt. Van emotionele teksten kent Trippie Redd ook alles en dat laat hij hier ook blijken. Trippie Redd kan zeer goed zijn stem op verschillende manieren gebruiken, zo hoor je hier eerst dat hij zeer hoog zingt en daarna begint te rappen.

“don’t wanna believe” heeft ook een gitaar in de instrumental, maar heeft toch een andere vibe. Het is een nummer dat iets meer ‘leeft’ en ook sneller is qua tempo. Natuurlijk brengt Iann Dior hier ook een emotionele tekst over zijn schuldgevoel in een stukgelopen relatie. Je merkt dat Ian Dior echt heeft gevonden wat hij graag doet en wat hij goed kan. Natuurlijk heeft hij ook een fantastische stem, die hij zeer goed gebruikt.

Twee verschillende, maar toch mooie nummers!

TwitterFacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

150 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Machine Gun Kelly @ Paleis 12: De roze duivels

Wie had drie jaar geleden durven voorspellen dat de carrière van Machine Gun Kelly een dergelijke populariteitsboost zou kennen? Buiten hijzelf waarschijnlijk…
LiveRecensies

Dour 2022 (Festivaldag 2): Op automatische piloot

Na een veredelde opwarmingsronde op woensdag was het gisteren tijd om de hele DOUR-weide open te gooien voor het publiek. Muzikaal kwam…
InstagramLiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 1): Laatkomen is de norm

WOO HAH! is dit jaar in samenwerking met Rolling Loud, een ander groot hiphop initiatief. Er werd gesproken van een onmisbare editie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.