Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels – “Love Is Weird”

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede te horen zijn op het nieuwe album Not In Chronological Order. De eerste single op het album is “All Your Exes”. Michaels is van Amerikaanse afkomst en begon als tiener al met optreden. Later ging ze nummers schrijven voor bekende artiesten zoals Demi Lovato, Fifth Harmony en Justin Bieber. Vervolgens tekende ze een contract bij Republic Records en bracht haar debuutsingle “Issues” uit in 2017. Dit leidde naar haar internationale doorbraak als solozangeres.

Doorheen “Love Is Weird” is een akoestische gitaar te horen. Tijdens het refrein komen daar overdubs bij en een lichte beat. De rustige melodie en de zachte, ingetogen toon van Julia Michaels zijn hierdoor een ideale combinatie voor het nummer. De lyrics vertellen vooral hoe raar liefde kan zijn. Liefde kan ineens verschijnen en verdwijnen en je kan er veel gedachten aan overhouden. Haar debuutalbum zal een reflectie zijn op de cyclus van liefde en verlies, maar ook een reactie op haar carrière. In een verklaring over het project beschreef Michaels hoe elk nummer een andere stap markeert op haar reis om liefde te vinden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Ghost"

De achttienjarige Zoe Wees startte haar carrière in 2019 toen ze haar nummer “Hibernating” samen met Moonbootica uitbracht. Haar doorbraak kwam er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.