Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels – “Love Is Weird”

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede te horen zijn op het nieuwe album Not In Chronological Order. De eerste single op het album is “All Your Exes”. Michaels is van Amerikaanse afkomst en begon als tiener al met optreden. Later ging ze nummers schrijven voor bekende artiesten zoals Demi Lovato, Fifth Harmony en Justin Bieber. Vervolgens tekende ze een contract bij Republic Records en bracht haar debuutsingle “Issues” uit in 2017. Dit leidde naar haar internationale doorbraak als solozangeres.

Doorheen “Love Is Weird” is een akoestische gitaar te horen. Tijdens het refrein komen daar overdubs bij en een lichte beat. De rustige melodie en de zachte, ingetogen toon van Julia Michaels zijn hierdoor een ideale combinatie voor het nummer. De lyrics vertellen vooral hoe raar liefde kan zijn. Liefde kan ineens verschijnen en verdwijnen en je kan er veel gedachten aan overhouden. Haar debuutalbum zal een reflectie zijn op de cyclus van liefde en verlies, maar ook een reactie op haar carrière. In een verklaring over het project beschreef Michaels hoe elk nummer een andere stap markeert op haar reis om liefde te vinden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Supershy - "Happy Music" & "Something on My Mind"

Dat de Britse Tom Misch zowel achter de knoppen als op het podium een fenomeen is, staat buiten kijf. Dat bewees hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.