Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels – “All Your Exes”

In het verleden werkte Julia Michaels al samen met artiesten als Niall Horan, Clean Bandit en Lauv, schreef ze liedjes voor Justin Bieber, Gwen Stefani en Selena Gomez en stond ze al in het voorprogramma van onder meer Shawn Mendes en P!nk. Toch kan de muzikante meer dan alleen namedroppen, want ook op haar eentje wist ze al het een en ander te bereiken. “Issues”, Michaels’ debuutsingle, is ondertussen meer dan negenhonderd miljoen keer beluisterd op Spotify en ondertussen heeft ze ook al twee langspelers op haar naam staan.

Aan het begin van het nieuwe “All Your Exes” krijgen we de zachte stem van Julia Michaels te horen met een akoestische gitaar, maar wie zich aan een brave ballade verwacht, heeft het fout. Wat later komt er een vrij stevige elektrische gitaar bij (waar we het wat warmer van krijgen) en vanaf dan volgt het een klassieke, doch leuke opbouw. De zangeres zingt dat ze het enige meisje wil zijn die ooit in het bed van haar lief heeft gelegen en dat hij zijn exen vergeet, meer zelfs dat ze dood zijn. Michaels wil er zeker van zijn dat haar geliefde alleen aan haar denkt en die boodschap deelt ze mee op een leuke popsong.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

863 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KHEA, Julia Michaels & Becky G - "Only One" (feat. Di Genius)

Een samenwerking van formaat die niemand had zien aankomen. Dat is de nieuwe single van KHEA met Julia Michaels, Becky G en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels - "Love Is Weird"

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Angèle - “Fever”

De droom van iedereen die popmuziek een warm hart toedraagt wordt vandaag werkelijkheid. Nieuwe Queen of Pop Dua Lipa heeft de handen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.