Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pandamic – “Bus”

Pandamic (niet ‘pandemic’ gelukkig, want daar hebben we even genoeg van) voelt aan als een feestje in de Verenigde Staten in het jaar 2000, want de Australische skaterpunkband luistert duidelijk naar bands als Green Day en The Offspring. Pandamic bracht na hun debuutalbum Scumbag in 2015 nog enkele singles uit die allemaal hetzelfde niveau evenaren en ook deze nieuwe single rockt lekker hard.

Negen. Zoveel keer wordt er met het f-woord gescholden in “Bus”. Dat is ook de stijl van Pandamic, het kan hun allemaal niet veel schelen. We krijgen een brave, opbouwende intro, tot het moment waarop zanger Rhys Adams ineens schreeuwt ‘I hope you get hit by a f*cking bus!’. Dan pas gaat het dak eraf. De band slaagt erin om diezelfde energie te bewaren tijdens de rest van het nummer, totdat het met een (licht overdreven) outro wordt beëindigd.

“Bus” is kort en krachtig, zoals dat bij een skaterpunknummer hoort. Wij zijn benieuwd of dit de voorbode wordt van een nieuw album. Als je het ons vraagt, kan Pandamic beter even de skateboards aan de haak hangen en aan een nieuw album werken om hun debuut te proberen overtreffen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dust – “Ward 52”

Dust heeft zonet hun debuutplaat aangekondigd en doet dat met de nieuwe single “Ward 52”. De band staat nog aan het begin…
InstagramLiveRecensies

You Me At Six @ Trix (Club): Interactieve show met gillende gitaren

Hoewel You Me At Six ondertussen al bijna vijftien jaar meedraait in de muziekscene, lijkt er nog lang geen einde aan te…
AlbumsFeatured albumsRecensies

CIVIC - Taken By Force (★★★½): Tussen staalhard en iets te zacht

Taken By Force is misschien wel de juiste omschrijving van de opmars die CIVIC de afgelopen jaren kende. ‘Geen kompassie’ lijkt dan ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.