Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pandamic – “Bus”

Pandamic (niet ‘pandemic’ gelukkig, want daar hebben we even genoeg van) voelt aan als een feestje in de Verenigde Staten in het jaar 2000, want de Australische skaterpunkband luistert duidelijk naar bands als Green Day en The Offspring. Pandamic bracht na hun debuutalbum Scumbag in 2015 nog enkele singles uit die allemaal hetzelfde niveau evenaren en ook deze nieuwe single rockt lekker hard.

Negen. Zoveel keer wordt er met het f-woord gescholden in “Bus”. Dat is ook de stijl van Pandamic, het kan hun allemaal niet veel schelen. We krijgen een brave, opbouwende intro, tot het moment waarop zanger Rhys Adams ineens schreeuwt ‘I hope you get hit by a f*cking bus!’. Dan pas gaat het dak eraf. De band slaagt erin om diezelfde energie te bewaren tijdens de rest van het nummer, totdat het met een (licht overdreven) outro wordt beëindigd.

“Bus” is kort en krachtig, zoals dat bij een skaterpunknummer hoort. Wij zijn benieuwd of dit de voorbode wordt van een nieuw album. Als je het ons vraagt, kan Pandamic beter even de skateboards aan de haak hangen en aan een nieuw album werken om hun debuut te proberen overtreffen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parquet Courts - "Homo Sapien"

Parquet Courts bracht ons drie jaar geleden met Wide Awake! misschien wel de beste plaat in hun reeds tienjarig bestaan. Als dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joe & the Shitboys - "Manspredator"

Bisexuele veganistische shitpunks uit de Faeröer-eilanden. Meer hoef je eigenlijk niet te weten om exact te raden waar Joe & the Shitboys voor staat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.