Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Litany & Oscar Scheller – “Playlist”

Litany is het pseudoniem van de Londense Beth Cornell, die al enkele jaren menig afspeellijst opvrolijkt met haar zoete popsingles. Litany was oorspronkelijk een duoproject tussen Beth en haar voormalig bandlid en producer Jake Nicolaides. Na het vertrek van Jake begin 2019, vormde Beth zichzelf om tot Litany 2.0 met een reeks catchy singles en een eerste solo-ep Single Player Mode, die het vooral online goed deed. De Londense zoekt voor haar nieuwste single het gezelschap op van de goed bevriende UK producer en indiepopper Oscar Scheller voor de opgewekte samenwerking “Playlist”.

Het liefdeskind van Litany en Scheller combineert de catchy popsound van beide artiesten en zorgt voor een uiterst vrolijk resultaat met een licht verleidelijke knipoog: ‘Now I got your playlist on / thinking ’bout you with no clothes on’ spreekt hier dan ook voor zichzelf. De frisse en hoge tonen van Beth lenen zich eigenlijk perfect voor de meer lagere registers die Scheller zoals gewoonlijk mooi opentrekt. Een ideale vocale blend dus, die ook voorzien wordt van een groovy baslijntje en een passende drumbeat. De samenwerking is frisse en simpele – maar daarom niet minder kwaliteitsvolle – indiepop met een suggestieve boodschap.

Als je het ons vraagt, is “Playlist” het ideale nummer om in een aangenaam lentezonnetje te fantaseren over jouw stiekeme crush. Wij voegen “Playlist” alvast gewillig toe aan onze eigen afspeellijst.

Litany: FacebookTwitter / Instagram

Oscar Scheller: Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Take Van - "Buzzkill"

Hoe de toekomst van dance en rave er uitziet, dat staat in de sterren geschreven. Take Van heeft met hun muziek echter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller - "I'm Enough" (feat. Katie Gavin)

Voor een goede dosis indiepop moet je bij Oscar Scheller zijn. De Britse artiest kwam in 2016 met zijn debuutalbum Cut and…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller - "Famous Enough to Die"

Oscar Scheller blijft niet bij de pakken zitten! De Londenaar maakte lange tijd muziek onder de naam Oscar, maar echt doorbreken kon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.