Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller – “Famous Enough to Die”

Oscar Scheller blijft niet bij de pakken zitten! De Londenaar maakte lange tijd muziek onder de naam Oscar, maar echt doorbreken kon hij niet met zijn debuutplaat Cut & Paste. Na een muzikale herbronning en wat werk als producer keerde hij terug onder zijn volledige naam. Als Oscar Scheller maakt de Brit nu weer furore in de Londense alternatieve popscene en kon hij ook op een aantal goede reviews rekenen voor zijn tweede album HTTP404. Ondertussen werkte Oscar al samen met onder meer Lily Allen, Kero Kero Bonito, Brooke Candy en Havelock. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe project Boy’s Cry, waarvan “Famous Enough To Die” de voorbode is.

Voor “Famous Enough To Die” grijpt Oscar Scheller nog eens terug naar de elektrische gitaar, iets wat hij op zijn vorige plaat HTTP404 haast niet deed. Een terugkeer naar zijn muzikale begindagen is het nummer desondanks niet. De elektronische beatsectie in de achtergrond geeft “Famous Enough To Die” dat toffe poppy randje waarvan hij ondertussen zijn signature heeft kunnen maken. De combinatie met zijn iets zwaardere stem levert een leuk contrast op. We hopen alvast op meer van dit op zijn nieuwe project!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1286 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller & Ashnikko - "Confidence"

Oscar Scheller is misschien wel één van de meest interessante brit-pop acts die we de laatste jaren hebben mogen leren kennen. Op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller ft. Jevon & Miraa May - "Estate Of Mind"

In 2015 leerden we Oscar Scheller kennen met muziek die graag vergeleken werd met Morrissey, maar die tijden zijn over. De indierock…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.