Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Litany – “Go Out”

Beth Cornell brengt al verschillende jaren aanstekelijke popnummers uit onder de naam Litany. Deze 25-jarige uit Harrogate in het Verenigd Koninkrijk deed dat eerst in duoformatie, maar intussen is ze solo aan de slag. Twee jaar geleden bracht Litany een eerste ep uit, en eerder dit jaar kregen we het catchy “My Dude” te horen, dus wie weet broedt de zangeres wel op een eerste album.

“Go Out” is opnieuw een toegankelijk popnummer dat ons op een stroom van synths meeneemt richting feest. Vooral het refrein geeft blijk van een onhoudbare goesting in een danssessie en weet onze uitbundigheid aanzienlijk op te schroeven. Het nummer biedt geen ongehoorde vernieuwingen, maar dat hoeft dan ook niet. “Go Out” is vooral een feelgood single met een lichtjes alternatieve, maar vooral direct plezierige en opgetogen popsound. Meer heeft een mens soms niet nodig. Op naar die debuutplaat?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief