Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Take Van – “Buzzkill”

Hoe de toekomst van dance en rave er uitziet, dat staat in de sterren geschreven. Take Van heeft met hun muziek echter al alles in handen om de richting mee te bepalen. Nadat hen op sociale media de ronde deed en ook op SoundCloud een fenomeen werd, behoort Van inmiddels tot de crème de la crème van de scene in Los Angeles. Eerder dit jaar loste hen nog de ep Far Away, maar op nieuwe muziek moesten we gelukkig niet al te lang wachten dankzij deze gloednieuwe single als afsluiter van de zomer.

Op het splinternieuwe “Buzzkill” horen we weer hoe Take Van een eigen draai aan dance geeft met de hulp van de Britse wonderproducer Oscar Scheller. Op geen enkele moment horen we in het nummer een megalomane drop die ons aan het dansen brengt, maar de repetitie in beats die wordt bijgestaan door heel wat bijkomende geluidseffecten, zorgt ervoor dat we tijdens die drie minuten toch niet kunnen stilstaan. Op “Buzzkill” bouwt Take Van niet op tot een climax, het hele nummer ís gewoon de climax. Het toont aan hoe straf hen wel niet bezig is. De dansvloer is van Take Van!

Instagram / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1653 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Litany & Oscar Scheller - "Playlist"

Litany is het pseudoniem van de Londense Beth Cornell, die al enkele jaren menig afspeellijst opvrolijkt met haar zoete popsingles. Litany was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller - "I'm Enough" (feat. Katie Gavin)

Voor een goede dosis indiepop moet je bij Oscar Scheller zijn. De Britse artiest kwam in 2016 met zijn debuutalbum Cut and…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Baby Queen - “Buzzkill”

We winden er geen doekjes om: in het Verenigd Koninkrijk wordt goede muziek gemaakt; en zeker op vlak van indie. Als er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.