Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saint Nomad – “Stay”

Broers Nikita, Ruslan en Yan Odnoralov hebben een nieuwe single op de wereld losgelaten. Het trio, geboren in Rusland en opgegroeid in de Verenigde Staten, heeft bovendien al enkele jaren niet meer stilgezeten. De aftrap voor hun muzikale carrière gaven ze in 2018, met hun debuutalbum Memento Mori. Sindsdien bracht de band nog verschillende singles uit, zoals “Nothing To Lose” en “Better Off”. Ook met hun nieuwe single weten ze opnieuw een leuke vibe te creëren.

Met “Stay” heeft Saint Nomad er een echte knaller bij. Ruige gitaarrifs, stevige drums en een opzwepende beat spelen doorheen het hele nummer de hoofdrol, en brengen pop en indie op een frisse manier samen. Toch is het niet zomaar een nummer met een hoog oorwurmgehalte, want “Stay” draagt ook een missie met zich mee. ‘It seems like people are increasingly being pitted against each other, and we just want to foster love, understanding, and mutual respect’, vertelt de band. Het drietal hoopt zo een halt toe te roepen aan de verdeeldheid in de samenleving. Saint Nomad brengt muziek met een boodschap, en dat maakt ons benieuwd naar meer!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.