Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saint Nomad – “Stay”

Broers Nikita, Ruslan en Yan Odnoralov hebben een nieuwe single op de wereld losgelaten. Het trio, geboren in Rusland en opgegroeid in de Verenigde Staten, heeft bovendien al enkele jaren niet meer stilgezeten. De aftrap voor hun muzikale carrière gaven ze in 2018, met hun debuutalbum Memento Mori. Sindsdien bracht de band nog verschillende singles uit, zoals “Nothing To Lose” en “Better Off”. Ook met hun nieuwe single weten ze opnieuw een leuke vibe te creëren.

Met “Stay” heeft Saint Nomad er een echte knaller bij. Ruige gitaarrifs, stevige drums en een opzwepende beat spelen doorheen het hele nummer de hoofdrol, en brengen pop en indie op een frisse manier samen. Toch is het niet zomaar een nummer met een hoog oorwurmgehalte, want “Stay” draagt ook een missie met zich mee. ‘It seems like people are increasingly being pitted against each other, and we just want to foster love, understanding, and mutual respect’, vertelt de band. Het drietal hoopt zo een halt toe te roepen aan de verdeeldheid in de samenleving. Saint Nomad brengt muziek met een boodschap, en dat maakt ons benieuwd naar meer!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Waltzburg - Let's All Pretend (★★★): Geen hogere wiskunde, maar de formule werkt uitstekend

Voor fans van vrolijke, melodieuze indie was het vrijdag 26 maart een feestelijke dag. De Nijmeegse formatie Waltzburg bracht namelijk hun ep…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HANYA - "Lydia"

Er komt steeds meer muzikaal moois uit de Zuid-Engelse stad Brighton. De stad groeit uit tot een smeltkroes van talent, waarin ook…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Faux Noir - "T'es Con"

Faux Noir is een samenraapsel van studenten van PXL music, dat bestaat uit vocaliste Anna Dutoit, gitarist Alexis Guiette, manusje-van-alles Daan Van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.