Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose – “Sweet Honey”

Op haar achttiende exploreerde ze de Londense muziekscene, maar inmiddels stak de Nederlandse Nana M. Rose weer de plas over om ons te verblijden met haar filmische composities waarop ze de vocale kracht van Adele combineert met de melancholie van Lana Del Rey. Haar debuutsingle “Love Me Like I Love You” wist die invloeden moeiteloos te vertalen naar een eigen sound en was daarmee een schot in de roos. Met haar nieuwste song “Sweet Honey” krijgen we alvast een volgend puzzelstukje van de debuut-ep die in mei verschijnt.

“Sweet Honey” klinkt lichter dan de eerder verschenen singles en laat een roze waas van romantiek door de kamer waaien. De zang ligt ook wat dieper in de mix waardoor je het gevoel krijgt dat je tijdens het luisteren echt in het nummer zit. Door de rijke instrumentatie en de vele lagen komt er elke keer weer iets naar boven wat je bij de vorige luisterbeurt nog niet gehoord had. “Sweet Honey” blijft daardoor een interessant liedje dat opbouwt naar een grootse climax terwijl Nana de mogelijkheden van haar vocale bereik verkent. Deze single is alweer een fijn nummer van de Nederlandse waarmee wij de lente tegemoet dansen terwijl we wachten op de – inmiddels veelbelovende – ep.

Facebook / Instagram  / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "November"

Nana M. Rose komt haar beloftes na, want precies acht weken na haar debuutsingle “Love Me Like I Love You” verschijnt alweer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "Love Me Like I Love You"

  Op haar 18 trok Nana M. Rose naar Londen om de lokale muziekscene te verkennen en vorig jaar tourde de Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.