Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose – “November”

Nana M. Rose komt haar beloftes na, want precies acht weken na haar debuutsingle “Love Me Like I Love You” verschijnt alweer nieuw materiaal van de Nederlandse zangeres. Met haar intrigerende stem en filmische arrangementen wist Nana ons meteen te overtuigen. Een nieuwe single betekent ook een stapje dichter bij de ep die in het voorjaar van 2021 verschijnt en daar zijn we alvast heel benieuwd naar. Op haar nieuwe single “November” doet ze de eerder gemaakte referentie naar Adele alle eer aan, want ook op dit nummer wordt flink uitgepakt in het refrein.

Met “November” weet Nana M. Rose de gevoelige snaar te raken. Het nummer begint relatief ingetogen, maar al gauw mag duidelijk zijn dat het geen luchtig nummer is. Het refrein gaat door merg en been en daarmee bewijst Nana dat ze een ongelofelijk sterke zangeres is die de emoties van een nummer moeiteloos kan overdragen op de luisteraar. ‘Wouldn’t it be easier if we had a face to blame, I would go and I would make him pay just to make your pain go away’, klinkt het. “November” zit niet alleen tekstueel sterk in elkaar, alles lijkt gebouwd rond de vocalen van Nana, waardoor het instrumentale gedeelte de fundering vormen waarop het verhaal kan rusten. Mocht je nog geen kippenvel krijgen, draai dan de volumeknop wat verder open en sluit je ogen.

Facebook / Instagram  / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "Sweet Honey"

Op haar achttiende exploreerde ze de Londense muziekscene, maar inmiddels stak de Nederlandse Nana M. Rose weer de plas over om ons…
InstagramInterviewsUitgelicht

Interview Wallows: ‘Er komt misschien nooit meer iets zoals dit’

Bij het ouder worden ervaren de meeste (jonge) mensen periodes van liefdesverdriet, onzekerheid en eenzaamheid. Deze emotionele symptomen kunnen altijd worden verzacht…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "Love Me Like I Love You"

  Op haar 18 trok Nana M. Rose naar Londen om de lokale muziekscene te verkennen en vorig jaar tourde de Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.