Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose – “Love Me Like I Love You”

 

Op haar 18 trok Nana M. Rose naar Londen om de lokale muziekscene te verkennen en vorig jaar tourde de Nederlandse zangeres door het Verenigd Koninkrijk en New York. De trouwe Dansende Berenlezer herkent haar naam misschien wel van een van onze Winterslaapsessies, maar nu is er dan ook eindelijk haar eerste single. Combineer de emoties van Adele en de sfeer van Lana Del Rey en je krijgt meteen een goed idee van hoe “Love Me Like I Love You” klinkt.

Indruk maken doet Nana M. Rose niet alleen met een intrigerende stem, maar ook met rijke, filmische arrangementen die een klassieke invloed laten doorschijnen. Op “Love Me Like I Love You” horen we hoe de zangeres komaf probeert te maken met de behoefte om perfect te zijn voor iedereen. Nana is in haar muziek duidelijk op zoek naar een manier om van zichzelf te houden en de zelfopgelegde verplichtingen van zich af te schuiven. Die rauwe, pure emoties worden vertaald door de rauwe, doch heldere vocalen die helemaal tot z’n recht komen door pianobegeleiding. De komende tijd mogen we alvast meer moois van Nana M. Rose verwachten want in afwachting van haar ep die in het voorjaar van 2021 verschijnt, belooft de zangeres ons alvast elke acht weken op een nieuw nummer te trakteren.

Facebook / Instagram  / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "Sweet Honey"

Op haar achttiende exploreerde ze de Londense muziekscene, maar inmiddels stak de Nederlandse Nana M. Rose weer de plas over om ons…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAEVN - "Throw Me A Line"

In 2018 bracht het Nederlandse duo HAEVN hun prachtige debuutplaat Eyes Closed uit. Een album waar de referenties naar water en zee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nana M. Rose - "November"

Nana M. Rose komt haar beloftes na, want precies acht weken na haar debuutsingle “Love Me Like I Love You” verschijnt alweer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.