Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kamo – “90’s”

De invloed die de Amerikaanse hiphop heeft op wereldwijd niveau is zeer groot. Heel veel rappers keken en kijken op naar rappers als Tupac en Biggie. Ook voor Kamo waren Amerikaanse rappers een groot voorbeeld, maar de aanzet om zelf te rappen kwam door onze noorderburen. Veel muziek heeft Kamo niet online staan, maar daar komt verandering in en dat begint met “90’s”.

“90’s” is een eerbetoon aan het gouden decennium in de hiphopwereld, meer specifiek de geliefde ‘Westside’. De beat heeft deze vibe ook volledig te pakken. Je waant je precies in een 6-4, de typerende lage auto, op de brede lanen in Los Angeles. De raps van Kamo versterken dit ook en gaan over het leven dat hij meemaakt en de dingen die hij ziet in het dagelijkse leven. Naast de echtheid die te horen is in “90’s”, is er natuurlijk ook plaats om wat te ‘braggen’ zoals een gezonde rapper hoort te doen.

Instagram

93 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

TLC - TLC (★★★½): Een 90's tijdcapsule

25 jaar na het debuut en 15 jaar na het overlijden van Lisa “Left Eye” Lopes komt TLC met de ‘Grand Finale’…
Features

Hindu Nights tovert De Vooruit om in een gelukzalige indie tempel

‘Übercool and always hopelessly sold out’, zo prijzen de organisatoren van Hindu Nights hun event aan op de website. De Gentse Vooruit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.