Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kamo – “Hayir”

Onder het label Wanted Music Records brengt Kamo sinds kort muziek uit. Zo lostte hij eerder al de singles “Verandering” en “90’s“, waarmee hij toch in een aantal playlists te vinden was. De liefde die Kamo heeft voor hiphop zit er al sinds jong in en dat toont hij ook in zijn muziek. Met sterke boodschappen en catchy vibes weet Kamo de luisteraars te boeien en mee te nemen in zijn verhaal en dit keer ook op “Hayir”!

Het woord hayir is Turks voor neen, waarmee Kamo duidelijk wil maken dat het gedaan is met tijd verdoen aan nutteloze dingen. Hij rapt over de dingen die hij achterwege laat en welke mensen hij links laat liggen om zo zijn doel te bereiken. Een sterke boodschap die heel goed gebracht wordt op een pracht van een beat. Ondanks zijn jonge leeftijd en het stadium waarin Kamo’s carrière zit, brengt de rapper wel heel goede nummers uit en weet hij van aanpakken!

Instagram

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kamo - "90's"

De invloed die de Amerikaanse hiphop heeft op wereldwijd niveau is zeer groot. Heel veel rappers keken en kijken op naar rappers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.