banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North – “Here’s to Another”

Haar naam is al een grote weggever, maar Anna of the North is naast Sigrid, Astrid S en LÉON een van de noordelijke godinnen die al enkele jaren een frisse wind laat waaien door het popveld. Haar tweede langspeler Dream Girl dateert alweer van 2019, maar de Noorse heeft tijdens het hele lockdowngebeuren ook niet stilgezeten. Ze liet toen de ep Believe op ons los met aangename herwerkingen van haar bekendste singles, een Cher-cover, en het breekbare “Someone Special”. Anna kondigde haar nieuwste single “Here’s to Another” op sociale media aan als ‘haar beste werk tot nu toe’, maar dat lijkt toch eerder een ietwat overroepen statement voor een nummer waarop ze zich opnieuw in haar comfortzone nestelt.

Begrijp ons niet verkeerd. “Here’s to Another” is uiterst fijne popmuziek maar geen wereldschokkende ommekeer van het zachte engelengeluid dat Anna de voorbije jaren op ons losliet. De synths en drums zorgen voor een vrolijke vibe en in het refrein klinkt Anna overtuigender en gelaagder dan ooit. Hoewel “Here’s to Another” dus een fijne popsong is, legt het ook een groot pijnpunt bloot. Anna lijkt namelijk vastgevroren in haar eigen dromerige popsound. Anna doet al jaren waar ze goed in is, maar wij zijn ondertussen wel hongerig naar een verfrissende, meer experimentele fase.

Cheers, op weer een klassiek Anna of the North-nummer dat je ongetwijfeld in een goede mood brengt.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eden Hunter - "Chance My Heart"

Een maand geleden debuteerde Eden Hunter met “Weightless“, dat we als een vederlicht nummer met hitpotentieel beschreven. De Britse zangeres maakt al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LÉON - "Soaked"

Nu de bladeren aan de bomen hun groene tint inruilen voor een warm kleurpalet en de ondergrond stilaan bedekken, is het tijd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LÉON - "Dancer"

Met haar melancholische, warme popmuziek wist de Zweedse LÉON al heel wat harten te veroveren. Na haar debuutplaat in 2019 kregen we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.