Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd – “How Am I Still Alive?” (feat Lydia Night)

© Fraser Taylor

Dat Lauran Hibberd veel talent heeft, bewees ze al met een winterslaapsessie bijna een jaar geleden. De lockdown zorgde duidelijk voor veel inspiratie want de zangeres van Isle of Wight blijft muziek bij de vleet uitbrengen. Na “Old Nudes” komt Hibberd vandaag met een tweede single van het jaar en het is meteen haar eerste samenwerking ooit. Voor de gelegenheid nodigde ze Lydia Night uit en het resultaat is met “How Am I Still Alive?” een heerlijk slackerpopnummer geworden.

Met een lekkere baslijn schiet “How Am I Still Alive?” nog rustig in gang, maar na een stevige riff knalt het nummer uiteindelijk toch volledig los. Met die knallende gitaren ben je helemaal mee in het nummer, en dan krijg je ook nog eens een heel aanstekelijk refrein. De toevoeging van de vocals van Night is vrij subtiel, maar net daardoor klinkt deze single zo goed. Met een subtiele backing en hier en daar wat aandacht op de voorgrond, wordt “How Am I Still Alive?” nog dynamischer. Lauran Hibberd wordt alleen maar beter, zoveel is duidelijk.

Op 30 juli verschijnt met Goober haar tweede ep.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Honda Civic"

Lauran Hibberd staat al terug voor de deur met nieuwe muziek. “Honda Civic” is een fanfavoriet die reeds eerder in 2023 opduikt….
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd - "I'm Insecure"

Lauran Hibberd mag dan nog geen enkele langspeler op haar naam hebben, ze brengt wel vrij regelmatig nieuwe muziek uit. Vorig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.