Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd – “I’m Insecure”

© Rebecca Need-Menear

Lauran Hibberd mag dan nog geen enkele langspeler op haar naam hebben, ze brengt wel vrij regelmatig nieuwe muziek uit. Vorig jaar bracht ze een handje vol nieuwe singles uit, waaronder “bleugh”, en het jaar daarvoor werkte ze tijdens de lockdown samen met producer Suzy Shinn (Weezer, Panic! at the Disco, Dua Lipa en Fall Out Boy). Dit jaar staat de teller voorlopig op twee singles: “Still Running (5K)” met DJ Lethal en “Step Mum”. Lauran Hibberd liet op die twee nummers telkens een andere kant van zichzelf zien. De samenwerking met DJ Lethal klinkt wat elektronischer dan het solonummer, waarop het vooral de gitaren zijn die opvallen en dat is op haar nieuwste wapenfeit opnieuw het geval.

“I’m Insecure” gaat niet al te vlot van start, waardoor het eventjes wachten is vooraleer je er als luisteraar helemaal inzit. Gelukkig duurt het amper twintig seconden tot Lauran Hibberd echt van start gaat en eens ze echt vertrokken is, wordt ook het ritmische hoofdschudden in gang gezet. Het leuke, gitaargedreven popnummer mist die extra punch (of een iets hoger tempo) om het helemaal af te maken, maar “I’m Insecure” blijft een aardig nummer dat doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1202 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Honda Civic"

Lauran Hibberd staat al terug voor de deur met nieuwe muziek. “Honda Civic” is een fanfavoriet die reeds eerder in 2023 opduikt….
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Bleugh"

Op vijftienjarige leeftijd begon de Britse Lauran Hibberd gitaar te spelen en al gauw schreef ze twee liedjes per week. De afgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.