Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Sylvia – “Visitor”

Een voortdurend veranderende omgeving zorgde ervoor dat de Amsterdamse Anna Sylvia een leven van uitersten kent. Tussen de drukte van de stad en de rust van Texel, waar haar roots liggen, zocht de jonge artieste naar een evenwicht. Ook in haar muziek zoeken tegenstellingen elkaar op. Dat hoorden we al op debuutsingle “In the Dark”, maar ook haar nieuwste song “Visitor” is er een mooie illustratie van. Het is tevens het tweede voorproefje naar aanloop van haar debuut-ep Paradigm I.

“Visitor” gaat over de bewondering die Anna Sylvia heeft voor de wereld om zich heen en hoe we die maar al te vaak als vanzelfsprekend ervaren. Ze ziet zichzelf als een bezoeker van deze planeet, iemand die slechts voor de beperkte periode van een mensenleven hier is. Op basis van de verhaallijn zou je dan ook heel organische klanken verwachten, maar net daar speelt de Nederlandse met je verwachtingen. De vocalen weerklinken over elektronische productie die bij momenten gehaast aanvoelt, waardoor de beperkte tijd die je hebt opeens heel tastbaar wordt. Er wordt meermaals opgebouwd naar een climax die zich vooral op instrumentaal niveau afspeelt en die je in een stroomversnelling doet belanden. Met “Visitor” krijgen we dus weer een lichtjes andere kant te zien van Anna Sylvia en ook die bevalt ons wel.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ARY - "Moth to A Flame"

Helemaal nieuw is ARY, ofwel Ariadne Loinsworth, niet. In 2016 begon de Noorse met het uitbrengen van haar eigen muziek, maar na…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WIES - "Barman"

We weten al langer dat we heel wat talent kunnen vinden dicht bij huis. Onze noorderburen geven ons in 2021 het mooiste…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Anna Sylvia - "In The Dark"

De Amsterdamse Anna Sylvia leidt een leven van uitersten: tussen natuur en stad, licht en donker, alleen en met velen. Die voortdurend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.