Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ARY – “Moth to A Flame”

Helemaal nieuw is ARY, ofwel Ariadne Loinsworth, niet. In 2016 begon de Noorse met het uitbrengen van haar eigen muziek, maar na een paar singles bleef het stil. Enkele maanden geleden verscheen ARY weer ten tonele, ditmaal met muziek die ze niet alleen zelf schrijft, maar ook produceert. “Kakofoni” en “Oh My God” waren de eerste creaties die het levenslicht zagen. Met het lichtjes dramatische “Moth To A Flame” bouwt ARY verder aan haar vernieuwde repertoire.

De elektronische klanken die we horen op “Moth To A Flame” beloven ons vanaf het begin al een experimentele kijk op popmuziek. Wanneer de vocalen van Ariadne het geheel vervolledigen, krijgt het nummer een bijna futuristische uitstraling. De heldere klanken verraden wel de afkomst van ARY. Nergens in de wereld maken ze geluiden zo kristalhelder als in de meest noordelijke landen van Europa. We zien alvast een aantal gelijkenissen met de muziek van de Zweedse Skott, vooral in de spanningsopbouw en harmonieën van het nummer. Het sterke muzikale geheel wordt naar een hoger niveau getild door de tekst, die af en toe bijna als een betovering klinkt. ‘Now that I feel it I want you to know. That I’m no longer scared of the dark’, klinkt het. Als dit ook maar op enige manier een maatstaf mag zijn voor wat de Noorse in de toekomst van plan is, dan zien wij het alvast rooskleurig in voor ARY.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swedish House Mafia & The Weeknd - "Moth To A Flame"

Swedish House Mafia vierde in juli na een lange afwezigheid hun terugkeer langs de grote poort. De nieuwe single “It Gets Better”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Sylvia - "Visitor"

Een voortdurend veranderende omgeving zorgde ervoor dat de Amsterdamse Anna Sylvia een leven van uitersten kent. Tussen de drukte van de stad…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WIES - "Barman"

We weten al langer dat we heel wat talent kunnen vinden dicht bij huis. Onze noorderburen geven ons in 2021 het mooiste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.