Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Adigéry – “Bear With Me (and I’ll stand bare before you)”

© CPU – Joost Van Hoey

Sinds kort heeft Charlotte Adigéry haar eigen radioprogramma op Studio Brussel, maar dat betekent niet dat ze zelf geen muziek meer maakt. Het is al even geleden dat we nog nieuw materiaal kregen van het muzikale groottalent, maar aan dat wachten komt er nu een einde. Al ruim een jaar mediteren we op Adigéry’s meditatietape afgewisseld met het dansen op Zandoli, haar inmiddels twee jaar oude ep met daarop onder meer “Paténipat” en “High Lights”. Al het materiaal van Adigéry werd tot op heden uitgegeven via DEEWEE, het recordlabel van Soulwax. Omdat het label deels wordt overgenomen door Virgin Records namen alle DEEWEE-artiesten een nummer op voor een gezamenlijk album.

Doorheen “Bear With Me (and I’ll stand bare before you)” krijgen we een goeie beat te horen, die gepaard gaat met de zachte stem van Charlotte Adigéry. Dankzij de leuke productie wordt het lied alweer iets dat typisch is voor Adigéry. De basis van de nieuwe single zit dus zeker goed, maar in het verleden wist de muzikante haar muziek vaak nog naar een hoger niveau te tillen. Dat deed ze bijvoorbeeld door een catchy ‘oe-oe-oe’, een geweldige opbouw doorheen het lied of een ludieke tekst over pruiken. Op “Bear With Me (and I’ll stand bare before you)” is Charlotte weer wat serieuzer. Ze heeft het over niet meer kunnen optreden en de mogelijke gevolgen ervan. Ondanks dat er gezongen wordt over een serieus probleem, dat zeker aangekaart mag worden, komt het toch niet helemaal over doordat er een afstand lijkt te zijn tussen de artieste en de luisteraars, een afstand veel groter dan anderhalve meter.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1019 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het viseuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul @ Trix: Veel zin om te dansen

De Belgische festivalzomer zag er schitterend uit. Enkele acts uit ons land maakten echt een sterke indruk op de vele podia die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.