Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Agar Agar – “Biceps”

Voor je de grootse ‘comeback’ van Agar Agar begint te vieren, moeten we je al teleurstellen. Nieuwe single “Biceps” is geen opstapje naar een volgende plaat, want het nummer werd een soort gelegenheidsprojectje. Cracki Records viert haar tiende verjaardag en haalt daarom Mémoires d’Eléphant terug van onder het stof. Voor die gelegenheid mochten een paar mooie namen, waaronder dus Agar Agar, een nummer uitbrengen. Geen vervolg op het vorig jaar uitgebrachte “Nap” en “Aaaaah” dus, maar dat kan de pret niet bederven.

Op “Biceps” is het hek al snel van de dam. De donkere beats vliegen ons al snel om de oren terwijl Clara Cappagli de tracktitel uitroept. Je hebt de hele tijd het gevoel dat er iets niet klopt aan het tempo, maar daar ligt de genialiteit van Agar Agar. Het duo katapulteert ons meteen een donkere club in, waarin we – in gedachten wel te verstaan – met tientallen bezwete mensen staan te dansen. Er heerst een zwoele sfeer doorheen “Biceps”, die niet van plan is af te koelen. Na verloop van tijd gaat het tempo de hoogte in en komen er een aantal kleine elektronische extraatjes bij kijken. Het zijn kleine steentjes die allemaal bijdragen tot een sterk en stevig dansnummer.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

1491 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Agar Agar - "Nap" & "Aaaaah"

Toen Clara Cappagli en Armand Bultheel elkaar leerden kennen in Parijs, hadden ze nooit kunnen vermoeden wat er hen nog te wachten…
FeaturesUitgelicht

Elf tips voor Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole, een festival waar wij beren wel raad mee weten. Het festival legt ook dit jaar weer een zeer…
LiveRecensies

Het Grote Dour Rapport 2017: De ontdekkingen

Dour is traditioneel een eclectische mix van honderden stijlen en artiesten. Wie vooraf zijn parcours goed uitgestippeld had, kreeg sowieso te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.