Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi – “Oude God”

Met de terugkeer van Pasi davert de Antwerpse hiphopscene op haar grondvesten. Gelukkig heeft hij daar zelf de ijzersterke fundamenten van gelegd en is er dus geen reden tot paniek. Kim Nzita Vangu stond meer dan tien jaar geleden aan de wieg van Eigen Makelij, heeft het collectief zien groeien en weer in elkaar zien stuiken. Dit jaar komt daar ongetwijfeld verandering in, want de Oude God is terug van weggeweest. Hij is niet enkel wijzer geworden, niet enkel serieuzer, maar is intussen ook ongeëvenaard ervaren.

Zijn Congolese roots is altijd een rode draad geweest doorheen de muziek van Pasi, iets wat we hoorden op zijn vorige single “Patrice“. Nu is het tijd om kennis te maken met de andere kant van zijn identiteit, want op “Oude God” richten we ons tot de gelijknamige wijk in Mortsel, Pasi’s thuis. Even vlot als zijn flow wisselt de rapper het verleden met het heden en zo vult hij de track met levenswijsheid. Pasi demonstreert hier hoe je in stijl volwassen wordt in een altijd evoluerende wereld, en dat op een magistrale beat van vaste producer Cloos.

Deze titeltrack maakt ons extra benieuwd naar het project dat binnenkort verschijnt. Als Pasi deze verwachtingen kan inlossen, mag hij nu alvast trots zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

272 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

ZLDR – KWETS UUR (★★★½): Amicale vinnigheid

De kans bestaat dat u tot nu toe nog nooit van ZLDR gehoord hebt. Het West-Vlaamse rapduo ontstond tijdens de coronaperiode op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BERRY - "Cool Man"

Als je de Belgische hiphopscene al een tijdje volgt, kan je niet echt meer rond BERRY heen. Maar liefst acht albums en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.