banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi – “Oude God”

Met de terugkeer van Pasi davert de Antwerpse hiphopscene op haar grondvesten. Gelukkig heeft hij daar zelf de ijzersterke fundamenten van gelegd en is er dus geen reden tot paniek. Kim Nzita Vangu stond meer dan tien jaar geleden aan de wieg van Eigen Makelij, heeft het collectief zien groeien en weer in elkaar zien stuiken. Dit jaar komt daar ongetwijfeld verandering in, want de Oude God is terug van weggeweest. Hij is niet enkel wijzer geworden, niet enkel serieuzer, maar is intussen ook ongeëvenaard ervaren.

Zijn Congolese roots is altijd een rode draad geweest doorheen de muziek van Pasi, iets wat we hoorden op zijn vorige single “Patrice“. Nu is het tijd om kennis te maken met de andere kant van zijn identiteit, want op “Oude God” richten we ons tot de gelijknamige wijk in Mortsel, Pasi’s thuis. Even vlot als zijn flow wisselt de rapper het verleden met het heden en zo vult hij de track met levenswijsheid. Pasi demonstreert hier hoe je in stijl volwassen wordt in een altijd evoluerende wereld, en dat op een magistrale beat van vaste producer Cloos.

Deze titeltrack maakt ons extra benieuwd naar het project dat binnenkort verschijnt. Als Pasi deze verwachtingen kan inlossen, mag hij nu alvast trots zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

236 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE - "XXL" (feat. Chardy & Freddie Konings)

DIKKE is een fenomeen. Vrijwel uit het niets brak de Limburger door. Zijn debuutalbum, 130 kilo, kwam binnen op nummer één in de…
AlbumsRecensies

Pasi - Oude God (★★★½): Wijsheid komt met de jaren

Oude God is al jaar en dag een wijk in het Antwerpse Mortsel. Voor de meesten is het gewoon een treinstation, een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost Hoekaf - "Shapeshifter"

‘Voor de niet wiskundigen onder jullie: da’s een driehoek met een hoekaf’, aldus Joost Hoekaf in “Stemmen uit de stad“. De creatief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.