Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Bergman – “Shine Your Light on Me”

De naam Natalie Bergman is niet meteen de meest klinkende, maar als we je vertellen dat ze deel uitmaakt van Wild Belle, gaat er misschien wel een belletje rinkelen. De zangeres probeert het nu solo en gaat na het overlijden van haar vader op zoek naar haar religieuze roots met het solodebuut Mercy. Die plaat verschijnt op 7 mei via Third Man Records, het label van Jack White, en “Shine Your Light on Me” is al de tweede single nadat eerder al “Talk to the Lord” verscheen.

Als we de titels van de twee singles naast elkaar zetten, merken we dat religieuze heel duidelijk. Toch moeten we ook verder kijken dan de teksten en dan hoor je eigenlijk heel leuke soulvolle muziek. De stem van Bergman springt er dan ook heel erg uit en zou evengoed kunnen passen bij artiesten als Durand Jones. Ze legt de nadruk op zachte instrumentatie die heel warm klinkt en zo komt haar boodschap ook overtuigend over. Zelfs als niet-gelovig mens kan je toch genieten van deze heerlijke soulsingle.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3469 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alberta Cross - "Mercy"

Wat hebben Alberta Cross en Panic! at the Disco met elkaar gemeen? Beide begonnen als een groep waarvan er vandaag nog slechts…
Nieuwe singles

Nieuwe single Muse

De mannen van Muse zitten niet stil, op het album is nog iets meer dan een week wachten maar toch konden we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.