InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Chackie Jam – “Don’t Dance”

‘Never stop the dance’ klonk het in 2018 toen Chackie Jam deelnam aan De Nieuwe Lichting op Studio Brussel en wat later bracht de groep een eerste ep uit. Ondanks dat het achttal nog regelmatig optrad kregen we een tijdje geen nieuw materiaal te horen. Daar komt nu met “Don’t Dance” gelukkig verandering in. De band omschrijft hun muziek als guilty pleasure synthpop (wat we met plezier bevestigen) en zo valt de muziek van Chackie Jam ook in de smaak bij de nostalgische jaren-tachtigliefhebber.

‘I know you wanna show the moves’ klinkt het anno 2021 en dat klopt. We kunnen niet wachten om onze moves te tonen aan de buitenwereld op het eerstvolgende feestje. Het toeval wil dat Chackie Jam deze catchy schijf voor ons klaar heeft liggen. Bij het beluisteren van dit vreugdevolle nummer ontstaat er namelijk een natuurlijke drang om te dansen en dat ondanks dat het lied ‘Don’t Dance’ heet. Het mag dan wel al drie jaar geleden zijn dat we stonden te dansen op “Hachi” van Chackie Jam, eens “Don’t Dance” speelt lijkt het wel alsof we nooit gestopt zijn en tot in het oneindige willen verder gaan.

Facebook / Instagram

632 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Hurricane Jonah - "When this is over (there'll be fucking in the streets)"

2018 was het jaar waarin Chackie Jam al eens over de radiogolven surfte. De synthpopgroep won dat jaar de nieuwe De Nieuwe…
InstagramLiveRecensies

Gestapo Knallmuzik @ Ancienne Belgique: Heel die Tag Tanzen!

Naar aanleiding van de volledig ausverkaufte Ancienne Belgique Club vloog het broederschap van Gestapo Knallmuzik over vanuit Oost-Berlijn, hun thuisbasis alsook geboortestad….
Festivalnieuws

Festivaltip: Vuurdoop 2018

Sinds een aantal jaren organiseren de tweedejaarstudenten muziekmanagement en muziektechnici van PXL-music een heus gratis ontdekkingsfestival in en rond de Muziekodroom in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.