banner

InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Hurricane Jonah – “When this is over (there’ll be fucking in the streets)”

2018 was het jaar waarin Chackie Jam al eens over de radiogolven surfte. De synthpopgroep won dat jaar de nieuwe De Nieuwe Lichting en bracht een ep uit. Tijdens de lockdown zorgde het zestal voor een leuke livestream op onze Facebookpagina, daarnaast vonden verschillende van de bandleden ook de tijd om zelf muziek te maken. Zo bracht bandlid Lani recentelijk het catchy “Do You Know What It Is” uit en nu komt ook Tom Tritsmans met een eerste solosingle, dat onder de naam Hurricane Jonah.

Met slechts een TR8 drumcomputer en Juno 106 maakte Hurricane Jonah tijdens de lockdowns agressieve elektro. Een pompende beat is prominent aanwezig op debuutsingle “When this is over (there’ll be fucking in the streets)” en die wordt omkaderd door allerhande geluidjes. Waar Chackie Jam eerder feelgood muziek maakt en deze combineert met leuke danspasjes, komt Tristmans’ solomuziek eerder dreigend over. Je zou hier helemaal op kunnen losgaan in de club en zo doet de grotendeels instrumentale track ons uitkijken naar een leven na corona.

Facebook  / Instagram

805 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Chackie Jam – “It Doesn't Matter"

In 2018 haalden we onze fluo beenverwarmers van de zolder om in de juiste outfit te kunnen dansen op de ep van…
InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Chackie Jam - "Don't Dance"

‘Never stop the dance’ klonk het in 2018 toen Chackie Jam deelnam aan De Nieuwe Lichting op Studio Brussel en wat later…
InstagramLiveRecensies

Gestapo Knallmuzik @ Ancienne Belgique: Heel die Tag Tanzen!

Naar aanleiding van de volledig ausverkaufte Ancienne Belgique Club vloog het broederschap van Gestapo Knallmuzik over vanuit Oost-Berlijn, hun thuisbasis alsook geboortestad….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.