Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warish – “Seeing Red”

Van teleurstelling kunnen we toch echt nooit spreken bij de familie Hawk. De coronapandemie zorgde voor heel wat tijd die vrijkwam in ons leven. Tijd dat proskater Riley Hawk (zoon van ‘The Hawk’ Tony) van de zogenaamde ‘sinister low budget horror rock’ band Warish nuttig heeft gespendeerd in de studio. Nog geen maand geleden bracht het drietal hun nieuwe single “Say To Please” uit na een jaartje niets van zich te hebben laten horen en ze zijn al weer terug. “Seeing Red” heet de volgende single die ze afleveren en het is toch wel weer een bommetje van formaat.

Het nummer begint al gelijk met een vieze riff, wat gekletter op de drums gevolgd door een kleine schreeuw en het spel kan beginnen. De gitaar klinkt heel moordend doorheen het nummer wat vooral opvalt bij de heerlijke overvolle distorted solo in het midden. Na dit heerlijk moment besluiten ze om je klaar te stomen voor een knallend eind. De drums bouwen op, de gitaar herhaalt zichzelf een paar keer en dan komt plots die moordende en scheurende horrorstem van zanger Riley op de proppen waarna de fuzz langs je oren vliegt en van alle kanten komt om er een einde aan te knopen. Kortweg is “Seeing Red” een fantastisch nummer dat gewoonweg één grote fuzzbal vormt, en niet één om tegen te trappen want dan zouden we ons wel eens flink kunnen bezeren.

‘It’s not the happiest record’, liet Riley al weten over het aankomend album Next To Pay dat normaal op 30 april 2021 uitkomt via RidingEasy Records. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer fantastische nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warish - "Say To Please"

Warish is een Amerikaanse garagerockband met een eigenzinnige ruige sound. Zanger/gitarist Riley Hawk, de zoon van skatelegende Tony Hawk, heeft samen met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Warish - "Fight"

Iedereen die in zijn jeugd met skaten of gamen bezig was, heeft wel al eens van Tony Hawk gehoord. De man werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.