Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warish – “Say To Please”

Warish is een Amerikaanse garagerockband met een eigenzinnige ruige sound. Zanger/gitarist Riley Hawk, de zoon van skatelegende Tony Hawk, heeft samen met zijn twee kompanen een nieuw nummer de ether ingestuurd. En zoals het spreekwoord van die appel en die boom zegt, Riley Hawk is ook een professioneel skater. Het is algemeen geweten dat zijn vader een fan is van ruwere gitaarmuziek, we zien hem al crowdsurfen tijdens de shows van Warish.

Een onmisbaar element bij Warish is distortion klaarblijkelijk. Op hun eerste plaat Down in Flames bleek dat ook al een hoofdrolspeler te zijn. Zelf beschrijven ze hun muziek als ‘sinister low budget horror rock’. Als je al hun voorlopig repertoire beluistert, begrijp je wel waarom ze dit zeggen. Het klinkt soms zeer simpel, maar daardoor is het niet minder slecht. En om terug te komen op die distortion, de stem van de zanger heeft daar ook iets van mee. Dit geheel zorgt voor een opzwepend garagerocknummer met een overvloed aan overstuurde gitaren als rode draad. Absoluut een band om in de gaten te houden.

“Say To Please” is de eerste single van het nieuwe album Next to Pay dat op 30 april uitkomt. Wij kijken er alvast naar uit.

Website/Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Parquet Courts - Sympathy for Life (★★★★½:): Overvloed aan grooves en ritme

Het heeft even geduurd, maar na lang wachten is het nieuwe album van onze favoriete New Yorkse artrockers Parquet Courts eindelijk beschikbaar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parquet Courts - "Black Widow Spider"

Iets meer dan een maand na het puike “Walking at a Downtown Pace” lost Parquet Courts met “Black Widow Spider” vandaag een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wine Lips - "Eyes"

 Wine Lips is een uit Toronto afkomstige garagerockgroep met psychedelische invloeden. Wat begon als deeltijds projectje tussen gitarist/zanger Cam Hilborn en drummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.