banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WENS – “Internet Stalking” (feat. Adam Melchor)

Altpop prinses WENS wordt regelmatig vergeleken met Billie Eilish en Lorde, een combinatie waar we nood aan hadden. Met haar donker-elektronische ritmes en dromerige vocals doet ze ons hartbrekende momenten herbeleven. Sinds haar debuutnummer “Bones” in 2016 blijft ze aan populariteit winnen. In 2018 bracht ze haar debuut ep That Really Long Night uit, waaruit duidelijk werd dat ze een variatie aan genres aankan die haar helpen een uniek geluid te creëren.

Voor haar meest recente single besloot ze samen te werken met opkomende indie artiest Adam Melchor. Een singer-songwriter, afgestudeerd met een diploma als operazanger, maar bekend om zijn harmonierijke folkpop nummers. Het duo kwam met elkaar in contact via Instagram, WENS zocht contact met Adam wetende dat hij haar perfect zou aanvullen op dit nummer.

Op “Internet Stalking” kaart WENS een onderwerp aan dat in deze generatie iets te toepasselijk is: het stalken van iemand via sociale media om te zien hoe het met die persoon gaat. Een situatie die voor velen herkenbaar is, of ze het nu willen toegeven of niet. De onheilspellende intro geeft er nog een extra lugubere laag aan. Toch doet WENS liefelijke stem ons bijna vergeten dat het nummer over stalken gaat. Haar moeiteloos gezang vloeit vlot over tot de solo van Adam, een samenwerking die we niet meteen zagen gebeuren, maar toch verrassend goed past. Zowel WENS, als Adam Melchor, zijn artiesten om in de gaten te houden.

WENS Facebook / Instagram / Twitter

Adam Melchor Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

72 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adam Melchor & Lennon Stella - "Light Year"

Het voorlopige parcours van Adam Melchor leest als een echte roman. Nadat hij opera studeerde, trok hij naar New York om in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Adam Melchor – “Begin Again”

Kort na zijn samenwerking met collega-artieste WENS begin deze maand komt Adam Melchor weer eens tonen wat hij allemaal in zijn mars…
Features

De vijf van "Den Beir" - 69

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn deze absoluut de moeite…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.