Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milo Meskens – “Fool”

© CPU – Katrin Peeters

De solocarrière van Milo Meskens begon in 2015, toen hij finalist werd in de Studio Brussel-wedstrijd De Nieuwe Lichting. Niet veel later verscheen zijn eerste single, “Here with Me”, waarmee hij meteen in de Ultratop 50 belandde. In 2018 kwam hij met zijn debuutalbum, Contrast. Voor wie dan nog niet van hem gehoord had, was er ook nog “Ordinary”, zijn razend populaire samenwerking met Regi. Sindsdien hebben we het grotendeels zonder nieuw materiaal moeten doen, met uitzondering van “When I Feel This Way”.

“Fool” heeft de taak gekregen om ons warm te maken voor zijn aankomende tweede album. Milo heeft geen zin meer om nog bij anderen achter de schermen te staan, en wil zich nu vooral concentreren op het maken van zijn eigen muziek. Die muziek blijkt best anders te klinken dan wat we van hem gewoon zijn, gezien hij zijn akoestische gitaar voor een elektrische heeft ingeruild. In de tekst zegt hij dat hij het beu is om door de liefde bespeeld te worden; hij heeft er geen tijd voor om gebroken achter te blijven. De melodie blijft in het zachtere begin grotendeels hetzelfde, maar in het laatste derde blaast de man ons nog snel even omver met een gitaarsolo.

Na dit nummer staan wij te popelen om het tweede album van Milo Meskens in zijn geheel te beluisteren. We kunnen maar hopen dat het snel uitkomt!

Instagram / Facebook / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adrianne Lenker - "Fool"

Er valt heel wat nieuws te melden uit de wereld van Big Thief de afgelopen weken. Niet alleen trekt de band in…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.