Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn – “3, 2, 1”

24KGoldn

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat jaar zijn eerste ep getiteld Dropped Outta College. Het jaar erna schreef hij zijn meest succesvolle nummer tot nu toe: “Mood”. De single staat momenteel op bijna 170 miljoen views op YouTube. Dat was tevens de eerste single voor zijn debuutalbum El Dorado, dat later dit jaar moet uitkomen. 24KGoldn ziet zichzelf niet als een rapper, maar eerder als een artiest die niet in hokjes te plaatsen is.

Al zijn de invloeden op zijn werk vrij duidelijk. “3, 2, 1” heeft veel weg van het oeuvre van Juice WRLD. Eigenlijk kan 24KGoldn goed omschreven worden als een blijere versie van XXXTentacion of Lil Peep, maar dan generieker en meer op pop gefocust. De instrumentals van “3, 2, 1” hebben weinig om het lijf en krijgen pas identiteit wanneer de elektrische gitaren de pre-chorus en het refrein kracht komen bijzetten. De harde 808’s in de verses voegen geen meerwaarde toe en ook de zanglijntjes vallen vrij plat. 24KGoldn heeft een goede stem, maar zou meer de experimentele toer op mogen opgaan als hij ons wil bekoren. We kijken uit naar de volgende release en hopen vooral op beter.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.