Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn – “3, 2, 1”

24KGoldn

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat jaar zijn eerste ep getiteld Dropped Outta College. Het jaar erna schreef hij zijn meest succesvolle nummer tot nu toe: “Mood”. De single staat momenteel op bijna 170 miljoen views op YouTube. Dat was tevens de eerste single voor zijn debuutalbum El Dorado, dat later dit jaar moet uitkomen. 24KGoldn ziet zichzelf niet als een rapper, maar eerder als een artiest die niet in hokjes te plaatsen is.

Al zijn de invloeden op zijn werk vrij duidelijk. “3, 2, 1” heeft veel weg van het oeuvre van Juice WRLD. Eigenlijk kan 24KGoldn goed omschreven worden als een blijere versie van XXXTentacion of Lil Peep, maar dan generieker en meer op pop gefocust. De instrumentals van “3, 2, 1” hebben weinig om het lijf en krijgen pas identiteit wanneer de elektrische gitaren de pre-chorus en het refrein kracht komen bijzetten. De harde 808’s in de verses voegen geen meerwaarde toe en ook de zanglijntjes vallen vrij plat. 24KGoldn heeft een goede stem, maar zou meer de experimentele toer op mogen opgaan als hij ons wil bekoren. We kijken uit naar de volgende release en hopen vooral op beter.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.