Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “The Light”

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de gevolgen van een drugsoverdosis, vlak nadat hij aankwam op het vliegveld van zijn thuisstad Chicago. Ook zijn korte, vier jaar durende muziekcarrière zorgde voor een overdosis, aan hits weliswaar. “Robbery“, “All Girls Are The Same” en vooral “Lucid Dreams“, met bijna 2,2 miljard streams op Spotify alleen al, maakten van de rapper een wereldberoemde artiest. Gelukkig voor de fans was Jarad Anthony Higgins een harde werker en had hij voordat hij overleed al een grote collectie nieuwe muziek (bijna) af, zodat we ook na zijn dood nog van zijn muzikaliteit kunnen genieten.

Nieuwste single “The Light” maakt ook deel uit van die verzameling en ziet vandaag het licht na al eens geleakt te zijn in 2020. Heel speciaal klinkt het niet, maar uiteraard geeft het broze, herkenbare stemgeluid van de Amerikaanse zanger weer de typische, mooie Juice-sound aan het nummer. Hij heeft het over de demonen in zijn hoofd, maar vooral over de genegenheid ten opzichte van zijn toenmalige vriendin Ally Lotti. Met ‘When it’s dark outside, you’re always the light’, toont Higgins, begeleid door een lichtjes vervormde elektrische gitaar en een standaard hiphopbeat, zijn waardering voor haar steun in donkere tijden. Juice WRLD houdt “The Light” zo dicht bij zijn vertrouwde sound en bevestigt daarmee wat hij al eerder aantoonde goed te kunnen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Nas - Magic 3 (★★★½): Een goochelaar onthult nooit zijn geheimen

Een van de meest bezige bijen in het huidige rapgenre is niemand minder dan (en ietwat verrassend) Nas. Na een van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brihang - "Telefoontje"

Wie denkt dat West-Vlaams een plat dialect is, die is eraan voor de moeite en dat bewijst onder andere Brihang al een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SLOE JACK - "BRAIN ROT"

SLOE JACK, echte naam Jack Mark Garrity, is een Australische zanger, songwriter en producer. Hij groeide op in een klein plattelandsstadje in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.