Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Phoebe Lou – “Dirty Mouth”

Het nieuwe “Dirty Mouth” is de eerste single die de Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou dit jaar uitbrengt. Enkele maanden geleden bracht ze met “Dusk” de eerste single van haar derde album uit. De eerste twee albums (uit 2016 en 2019) bracht ze uit zonder verbonden te zijn aan een platenlabel en die gewoonte zet de voormalige vuurdanseres gewoon verder. Ondanks dat de muzikante platenlabelloos door het leven gaat, blijft Alice niet onopgemerkt, want in 2018 had ze met “She” bijna een Oscarnominatie beet.

“Dirty Mouth” is alweer een fijn indiefolk nummertje geworden. Op een vrij hoog tempo krijgen we enkele gitaren en een leuke drumpartij te horen waardoor je in dit korte liedje veel van je energie kwijt kan. Handdrummen op je stuur in de file, stiekem een beetje dansen in de rij bij de bakker of tijdens het stofzuigen een “I Want to Break Free”-moment ervaren, het kan allemaal op de nieuwe van Alice Phoebe Lou. De muzikante vraagt ons om onze soft spot te tonen en gelukkig last ze zelf ook een rustmomentje in op “Dirty Mouth”. Op het einde krijgen we een korte outro te horen waar we vrolijk van worden, maar deze had gerust iets langer en steviger gemogen.

Glow, Alice Phoebe Lou’s derde album, komt uit op 18 maart.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Alice Phoebe Lou @ La Madeleine: Een lichtpuntje in de duisternis van vandaag

In La Madeleine gisteravond was de afspraak om jezelf, de liefde en vrijheid te vieren, en Alice Phoebe Lou keek met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Phoebe Lou – "Lose My Head"

Enorm bekend in ons belgenlandje is ze nog niet, maar de Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou bracht net een pareltje van een single…
AlbumsRecensies

Alice Phoebe Lou - Child's Play (★★★): Ronddolen in het maanlicht

Aan het begin van deze killige en regenachtige herfst kwam de Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou de boel wat opfleuren in de Botanique….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.