Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Phoebe Lou – “Dusk”

De Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou ruilde een paar jaar geleden haar beroep als vuurdanseres in voor een carrière in muziek. Langzaam maar zeker vergaart ze erkenning voor haar nostalgische stemgeluid. Vanuit haar thuisfront in Berlijn bracht zij enkele eps uit, alsook twee albums: Orbit en Paper Castles. Dit alles deed ze zonder gekoppeld te zijn aan een platenlabel. In december 2017 zou haar lied “She”, geschreven voor de film Bombshell: The Hedy Lamarr Story nét niet genomineerd worden voor een Oscar, nadat het ‘geshortlist’ werd in 2018. In 2020 releasete ze ook al “Touch” en “Witches”. Voor de fans van Faye Webster en Julia Jacklin is ze zeker een aanrader.

De single “Dusk” is het eerste lied van Alice Phoebe Lou’s opkomende album Glow. Het biedt de luisteraar een stevige drumbeat die de zangeres begeleidt in haar net geen drie minuten durende liefdesverklaring. De vastberadenheid weerklinkt. Tevens blijft ze trouw aan haar gewoonlijke zweverige ‘indie’ stijl. De zangeres vertoeft in een intense vertelling over haar geliefde en regelmatig echoën haar gevoelens met een speels pianogeluid op de achtergrond. In de plaats van mensen te doen denken, doet ze mensen voelen, iets wat volgens de zangeres centraal zal staan in “Glow”. In dit album zal ze zichzelf volledig blootleggen.

Het album Glow komt uit op 18 maart 2021.

Facebook / Instagram / Website

 

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ashe & FINNEAS - "Till Forever Falls Apart"

Finneas en Ashe hebben de handen weer in elkaar geslagen en het resultaat is een prachtig duet over de liefde. De twee…
AlbumsRecensies

Black Nash – Black Nash (★★★★): Durft te experimenteren

Singer-songwriter Jody Smith had het zich anders voorgesteld eind 2019. Het leven, na vijf jaar in het Amerikaanse leger, kwam behoorlijk binnen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Close – “Forgive or Forget”

Sarah Closes eerste liefde was YouTube, waar de Britse jarenlang covers maakte van nummers van allerlei popartiesten. Dat zag ze als een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.