Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Phoebe Lou – “Dusk”

De Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou ruilde een paar jaar geleden haar beroep als vuurdanseres in voor een carrière in muziek. Langzaam maar zeker vergaart ze erkenning voor haar nostalgische stemgeluid. Vanuit haar thuisfront in Berlijn bracht zij enkele eps uit, alsook twee albums: Orbit en Paper Castles. Dit alles deed ze zonder gekoppeld te zijn aan een platenlabel. In december 2017 zou haar lied “She”, geschreven voor de film Bombshell: The Hedy Lamarr Story nét niet genomineerd worden voor een Oscar, nadat het ‘geshortlist’ werd in 2018. In 2020 releasete ze ook al “Touch” en “Witches”. Voor de fans van Faye Webster en Julia Jacklin is ze zeker een aanrader.

De single “Dusk” is het eerste lied van Alice Phoebe Lou’s opkomende album Glow. Het biedt de luisteraar een stevige drumbeat die de zangeres begeleidt in haar net geen drie minuten durende liefdesverklaring. De vastberadenheid weerklinkt. Tevens blijft ze trouw aan haar gewoonlijke zweverige ‘indie’ stijl. De zangeres vertoeft in een intense vertelling over haar geliefde en regelmatig echoën haar gevoelens met een speels pianogeluid op de achtergrond. In de plaats van mensen te doen denken, doet ze mensen voelen, iets wat volgens de zangeres centraal zal staan in “Glow”. In dit album zal ze zichzelf volledig blootleggen.

Het album Glow komt uit op 18 maart 2021.

Facebook / Instagram / Website

 

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Adrianne Lenker - Bright Future (★★★★): Op de sofa voor folk van de bovenste plank

Van alle muzikanten die onze aardkloot rijk is, kan je Adrianne Lenker gerust tot een van de productievere rekenen. Het bekendste is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Isaac Roux - "The Right Place"

Onder de vleugels van Mayway Records, waar ook bands als The Haunted Youth en DIRK. thuis zijn, bloeit Isaac Roux open. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.