Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Antlers – “Just One Sec”

The Antlers zijn officieel terug van weggeweest. Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat het album Familiars uitkwam, maar onlangs kondigde de indierockband aan dat we in maart het volgende album mogen verwachten. Na twee releases afgelopen herfst, “Wheels Roll Home” en “It Is What It Is”, en “Solstice” in januari, volgt met “Just One Sec” het vierde voorsmaakje uit het nieuwe album Green to Gold. De videoclips bij de singles vormen een geheel, waarin je een gezin volgt in hun dagelijkse leven, omgezet in een prachtige choreografie door Bobbi Jene Smith, Or Schraiber en baby Dea.

“Just One Sec” gaat over hoe moeilijk het kan zijn om te ontsnappen aan je reputatie bij iemand die je al heel lang kent. Het nummer gaat over de vrijheid die ontstaat wanneer je je gedeelde geschiedenis met iemand even kan vergeten en elkaar tijdelijk kan vergeven, ook al is het maar voor een seconde. De single komt traag op gang en de vertrouwde, zachte stem van Peter Silberman brengt rust. Piano, gitaar en banjogetokkel geven “Just One Sec” ook iets opgewekts en hoopvols. Het maakt ons in ieder geval benieuwd naar het aankomende album.

Green to Gold komt uit op 26 maart.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tigers Jaw - I Won't Care How You Remember Me (★★★★): Een universele boodschap in een warm jasje

Vier jaar na hun vorige plaat, spin, komt poppunk-act Tigers Jaw met hun zeer geanticipeerde zesde langspeler. I Won’t Care How You…
AlbumsRecensies

Black Nash – Black Nash (★★★★): Durft te experimenteren

Singer-songwriter Jody Smith had het zich anders voorgesteld eind 2019. Het leven, na vijf jaar in het Amerikaanse leger, kwam behoorlijk binnen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dinosaur Jr. - "I Ran Away"

Dinosaur Jr. moeten we niet meer voorstellen en iedereen die ze ooit live heeft gezien zal deze band nooit meer vergeten. Live…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.