Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Antlers – “Just One Sec”

The Antlers zijn officieel terug van weggeweest. Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat het album Familiars uitkwam, maar onlangs kondigde de indierockband aan dat we in maart het volgende album mogen verwachten. Na twee releases afgelopen herfst, “Wheels Roll Home” en “It Is What It Is”, en “Solstice” in januari, volgt met “Just One Sec” het vierde voorsmaakje uit het nieuwe album Green to Gold. De videoclips bij de singles vormen een geheel, waarin je een gezin volgt in hun dagelijkse leven, omgezet in een prachtige choreografie door Bobbi Jene Smith, Or Schraiber en baby Dea.

“Just One Sec” gaat over hoe moeilijk het kan zijn om te ontsnappen aan je reputatie bij iemand die je al heel lang kent. Het nummer gaat over de vrijheid die ontstaat wanneer je je gedeelde geschiedenis met iemand even kan vergeten en elkaar tijdelijk kan vergeven, ook al is het maar voor een seconde. De single komt traag op gang en de vertrouwde, zachte stem van Peter Silberman brengt rust. Piano, gitaar en banjogetokkel geven “Just One Sec” ook iets opgewekts en hoopvols. Het maakt ons in ieder geval benieuwd naar het aankomende album.

Green to Gold komt uit op 26 maart.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oproer - We’re All Late Tonight (★★★★): Onstuimig mikken op benen én hoofd

Het verhaal van de Aalsters-Gentse band Oproer raakte begin 2023 in een stroomversnelling. De passage in Humo’s Rock Rally van 2022 was…
AlbumsRecensies

Buck Meek - Haunted Mountain (★★★★): Romantische alt-country die zijn stekels opzet

Het is 2014 wanneer Buck Meek en Adrianne Lenker elkaar voor het eerst tegen het lijf lopen. Een wonderlijke ontmoeting, want twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Cafe - "Honey"

Het gaat als een dolle binnen de Nederlandse indiescene met Cloud Cafe. Pas sinds een jaar staat het Amsterdamse viertal samen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.