Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Antlers – “Just One Sec”

The Antlers zijn officieel terug van weggeweest. Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat het album Familiars uitkwam, maar onlangs kondigde de indierockband aan dat we in maart het volgende album mogen verwachten. Na twee releases afgelopen herfst, “Wheels Roll Home” en “It Is What It Is”, en “Solstice” in januari, volgt met “Just One Sec” het vierde voorsmaakje uit het nieuwe album Green to Gold. De videoclips bij de singles vormen een geheel, waarin je een gezin volgt in hun dagelijkse leven, omgezet in een prachtige choreografie door Bobbi Jene Smith, Or Schraiber en baby Dea.

“Just One Sec” gaat over hoe moeilijk het kan zijn om te ontsnappen aan je reputatie bij iemand die je al heel lang kent. Het nummer gaat over de vrijheid die ontstaat wanneer je je gedeelde geschiedenis met iemand even kan vergeten en elkaar tijdelijk kan vergeven, ook al is het maar voor een seconde. De single komt traag op gang en de vertrouwde, zachte stem van Peter Silberman brengt rust. Piano, gitaar en banjogetokkel geven “Just One Sec” ook iets opgewekts en hoopvols. Het maakt ons in ieder geval benieuwd naar het aankomende album.

Green to Gold komt uit op 26 maart.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Seafret - "Wonderland"

Melancholische duo’s zijn niet meer weg te denken uit de indiewereld, denk maar aan Champs, (het vroegere) Portland en MGMT. De Britse…
AlbumsRecensies

Jimmy Diamond - You Radiate (★★★½): Vrij en onbevangen

De uit Overijssel afkomstige band Jimmy Diamond heeft alles in zich om als liveband het publiek om de vinger te winden komende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Blunt - "Rinsed" (feat. TYSON)

Dean Blunt is een van de meest mysterieuze figuren in de muziekwereld. Fans die zich verdiepen in zijn discografie, constateren al snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.