Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Voodoos – “It’s Your Life”

Voodoos, dat is de naam van de band die de indierockwereld aan het overnemen is. De band heeft vier leden: zanger en gitarist Piero Marcuccilli, gitarist Scoobs, bassist Marc Mclaren en drummer Marco Conte. De 4 Schotten brachten deze week hun nieuwe single “It’s Your Life” uit. Dat ging niet onopgemerkt voorbij: Spotify merkte de single op en voegde het nummer toe aan hun officiële indieafspeellijst.

“It’s Your Life” klinkt hard, gitaren met veel overdrive en overheersende drums zijn door het hele nummer heen te horen. Zodra je de instrumenten hoort en de titel leest, zou je kunnen denken dat de bandleden zich willen afreageren in hun muziek en boos zijn op iemand. Dat is ook niet helemaal onjuist, Piero Marcuccilli zingt over het verwateren van een liefdesrelatie. Naast het verdriet lijkt de zanger ook nog gekweld door twijfel aan zichzelf, hij is op zoek naar antwoorden. Hierdoor word je voor bijna drie minuten meegetrokken in een verhaal dat hij zowel instrumentaal als vocaal vertelt.

Twitter / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk - "Moment Feed"

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.