Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CRASHFACE – “Molotov Smile”

Foto: Xandru

De spoeling aan jonge en spannende rockbands is de laatste jaren heel dun geworden, maar dat neemt niet weg dat er regelmatig leuke nieuwe bands komen bovendrijven. Het Britse duo CRASHFACE is zo een band met het potentieel om het ver te schoppen en zowel jongere alsook oudere rockfans te overtuigen met hun prettige lawaai. Met een flinke dosis rebellie en een nuchtere kijk op de wereld, speelden ze zich vorig jaar al in de kijker van de BBC Radio 1-curatoren Daniel P Carter en Jack Saunders. In 2021 schakelt CRASHFACE nog een aantal versnellingen hoger en dat onderlijnen ze met hun puike nieuwe single “Molotov Smile”.

Dat CRASHFACE zich laat inspireren door grunge en punkbands uit de jaren negentig, wordt al snel duidelijk op “Molotov Smile”. Vooral de intensiteit en ruwheid hebben veel weg van de gitaarmuziek uit de jaren negentig, al rijkt CRASHFACE dit wel aan met nieuwe elementen waardoor het nummer heel fris en innovatief overkomt. Met scheurende gitaarriffs en een pittige drum trekt het tweetal een imposante geluidsmuur op waarop de schreeuwerige zang van Charlie Hinton optimaal tot zijn recht komt. “Molotov Smile” is zonder meer een veelbelovende start van CRASHFACE in het nieuwe jaar!

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1326 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.