banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL – “foefsafari”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het is bijna Valentijn, dat betekent een nieuwe single van Merol. Het begint een jaarlijkse traditie te worden, een moment waarnaar de echte Merol fans kunnen uitkijken: de Valentijnsingle. Vorig jaar kwam Merol met een Valentijnsingle: “Binnendingen”.  Ook in 2019 bracht ze er eentje uit. “Hou Je Bek En Bef Me” zorgde voor heel wat ophef onder de muziekliefhebbers. Vele vonden het lied té expliciet en konden het daardoor niet smaken. Nu is de Nederlandse dus terug met een gloednieuwe single: “foefsafari”.

“foefsafari” kan gezien worden als het minder expliciete zusje van “Hou Je Bek En Bef Me”. Het nummer nodigt de luisteraar uit om mee te gaan op foefsafari, om zo het vrouwelijk geslachtsorgaan beter te leren kennen. De single zit vol metaforen, blijven luisteren en ze allemaal ontcijferen is dus de boodschap. “foefsafari” is een upbeat electrotrack waar de nadruk vooral op de bas ligt. Hierdoor klinkt het allemaal erg zwoel, wat duister en ondeugend. Perfect voor Valentijn dus.

Wil jij dus ook een professionele ‘befkanarie’ worden? Of een echte ‘chef Punani’? Dan kunnen we zeker aanraden om naar dit nieuwe nummer te luisteren. Al zal je er wel bij moeten nemen dat “foefsafari” nog dagen in je hoofd gaat blijven spoken.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
LiveRecensies

Le Guess Who? 2021 (Dag 3): Een festival, tot de klok lockdown slaat

Het is gebeurd – en nee, de slimste mens viert nog even niet zege. Dat niet, maar wel de volgende (althans gedeeltelijke)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.