Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Tjay – “Calling My Phone” (feat. 6LACK)

Na het uitbrengen van zijn State of Emergency ep, trapt de New Yorkse rapper 2021 af met “Calling My Phone”. Een nummer dat regelmatig geteased werd en waar zijn fans al lang op zitten te wachten. Lil Tjay liet weten dat de single een verrassingscollaboratie zou bevatten, wat dus 6LACK blijkt te zijn. Een nieuwe start was trouwens nodig. Tjay werd in december opgepakt wegens het bezit van een wapen en marihuana, daarbij kwam ook de beschuldiging van diefstal. Wat 6LACK betreft, loopt alles iets vlotter, hij blijft vooral verder werken aan zijn opkomend derde album. Zijn derde album zal zijn eerste individueel album zijn sinds zijn project East Atlanta Love Letter in 2018. Het wachten op een nieuw project werd iets verdraagzamer toen 6LACK vorig jaar de ep 6pc Hot uitbracht. Nu werken de twee artiesten samen op hun meest recente nummer.

Op “Calling My Phone” reflecteren de rappers op een relatie die ten einde loopt. Met Valentijn in de buurt, is dit niet het liefdevolle nummer dat waarschijnlijk verwacht werd in deze dagen. 6LACK en Lil TJay hebben echter een ander idee in gedachten dan het cliché liefdeslied. “Calling My Phone” gaat over het ontsnappen aan de greep van een voormalige liefde. De vertraagde piano en bas creëren een toon die we eerder gewoon zijn van 6LACK en toch goed blijkt te passen bij Tjay. Het past perfect bij het melancholische verhaal dat wordt verteld, en doet ons snappen waarom Tjay’s fans zo naar dit nummer uitkeken.

Lil Tjay Facebook / Instagram / Twitter / Website

6LACK Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met XINK, Ethel Cain, sor, DIRK. en meer!

Na een korte pauze in het aankondigen van nieuwe namen, was de organisatie van Pukkelpop vorige week helemaal terug met gloednieuwe aanvullingen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
AlbumsRecensies

Denzel Curry - Melt My Eyez, See Your Future (★★★★): Een mannelijke man reikt naar de andere kant

Elk genre zijn contraire helden, en zo ook Denzel Curry. Talloze memes werden reeds gewijd aan Curry’s nummers, gezichtuitdrukking of uitspraken, waarmee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.