Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frenna – “Guestlist”

De Nederlandse rapper en zanger Frenna richt met zijn nieuwe single zijn pijlen op Engeland. Hij bundelt in zijn single krachten met de Britse rapper NSG. Die is vooral in zijn thuisland bekend van het nummer “Options”, dat in het voorjaar van 2019 een top-tienhit werd. Frenna is de meest gestreamde Nederlandse artiest van 2019. Hij begon zijn carrière als lid van de rapformatie SFB en brengt daarnaast werk uit als een soloartiest. Zijn debuutalbum Geen Oog Dichtgedaan kwam uit in 2016. Nu is hij terug met een nieuwe single, na “Dragon Roll” de tweede van zijn aankomende zesde soloalbum.

De tekst van de single is een combinatie van Engels en een paar Nederlandse woorden. Er zit geen diepe betekenis in de lyrics: het nummer gaat vooral over rijkdom en een meisje scoren door populariteit. Het begint direct zeer ritmisch met een upbeat melodie en de zware stem van Frenna. Er wordt gebruik gemaakt van overdubs om een toevoeging aan het nummer te brengen. Door de upbeat melodie en de vermening van hiphop elementen krijg je meteen zin om te dansen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Michels Affair & Black Thought - "Grateful"

In augustus 2022 leverden producer Danger Mouse en rapper Black Thought het album Cheat Codes af, een hiphopplaat die niet schuw was…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
AlbumsRecensies

Central Cee - No More Leaks (★★★½): De States als volgende stap?

Leaks. Ze zijn vandaag de dag naar alle waarschijnlijkheid de ergste nachtmerrie van rappers. Bij de West-Londense drillrapper Central Cee gingen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.