Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drew Sycamore – “45 Fahrenheit Girl”

Dat er talent in overvloed is in het noorden van Europa, dat is geen geheim. Tijdens Eurosonic (dat dit jaar volledig digitaal plaatsvond) bracht de Deense Drew Sycamore een akoestische, ingetogen set van haar toch wel heel erg dansbare nummers, waardoor je als kijker een beetje op je honger bleef zitten. Gelukkig is geduld een schone deugd, want met haar nieuwe single “45 Fahrenheit Girl”, wat overigens helemaal niet zo warm is als het klinkt, is de dansvloer geen seconde veilig.

Dat de disco-injectie op Dua Lipa’s laatste album Future Nostalgia een succesformule bleek, is ook de Deense niet ontgaan. Of zat Warner music daar voor iets tussen? De elektronische basis van “45 Fahrenheit Girl” brengt ons in gedachten naar een rollerdisco met neonlichten waar perfect synchrone choreografieën op wieltjes uitgevoerd worden. In de videoclip bij de song transformeert de zangeres in de protagoniste van een moderne vampierfilm. Ook vocaal doet Sycamore bij momenten aan de Brits-Kosovaarse popgodin denken. Als dat geen compliment is, weten we het ook niet meer. De toekomst ziet er neonroze uit voor de popster in wording, dus hou ze in de gaten, want voor je het weet staat ze in uitverkochte zalen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.