Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drew Sycamore – “45 Fahrenheit Girl”

Dat er talent in overvloed is in het noorden van Europa, dat is geen geheim. Tijdens Eurosonic (dat dit jaar volledig digitaal plaatsvond) bracht de Deense Drew Sycamore een akoestische, ingetogen set van haar toch wel heel erg dansbare nummers, waardoor je als kijker een beetje op je honger bleef zitten. Gelukkig is geduld een schone deugd, want met haar nieuwe single “45 Fahrenheit Girl”, wat overigens helemaal niet zo warm is als het klinkt, is de dansvloer geen seconde veilig.

Dat de disco-injectie op Dua Lipa’s laatste album Future Nostalgia een succesformule bleek, is ook de Deense niet ontgaan. Of zat Warner music daar voor iets tussen? De elektronische basis van “45 Fahrenheit Girl” brengt ons in gedachten naar een rollerdisco met neonlichten waar perfect synchrone choreografieën op wieltjes uitgevoerd worden. In de videoclip bij de song transformeert de zangeres in de protagoniste van een moderne vampierfilm. Ook vocaal doet Sycamore bij momenten aan de Brits-Kosovaarse popgodin denken. Als dat geen compliment is, weten we het ook niet meer. De toekomst ziet er neonroze uit voor de popster in wording, dus hou ze in de gaten, want voor je het weet staat ze in uitverkochte zalen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Agnes - Magic Still Exists (★★★★½): Uit de ruïnes herrezen

Het leek er heel lang op dat Agnes de grootste Scandinavische wereldster in een lange tijd zou worden toen ze in 2008…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Purple Disco Machine - Exotica (★★★): Hapklare, maar weinig verrassende discohits

Alles komt terug, ook in de muziek. Zo is ook het discogenre de afgelopen jaren aan een ware revival bezig. Menige disco-invloeden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Elton John - "Cold Heart" (PNAU remix)

Elton John en Dua Lipa: de één heeft er al een fantastische carrière opzitten, de ander zit momenteel op het hoogste punt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.