Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drew Sycamore – “45 Fahrenheit Girl”

Dat er talent in overvloed is in het noorden van Europa, dat is geen geheim. Tijdens Eurosonic (dat dit jaar volledig digitaal plaatsvond) bracht de Deense Drew Sycamore een akoestische, ingetogen set van haar toch wel heel erg dansbare nummers, waardoor je als kijker een beetje op je honger bleef zitten. Gelukkig is geduld een schone deugd, want met haar nieuwe single “45 Fahrenheit Girl”, wat overigens helemaal niet zo warm is als het klinkt, is de dansvloer geen seconde veilig.

Dat de disco-injectie op Dua Lipa’s laatste album Future Nostalgia een succesformule bleek, is ook de Deense niet ontgaan. Of zat Warner music daar voor iets tussen? De elektronische basis van “45 Fahrenheit Girl” brengt ons in gedachten naar een rollerdisco met neonlichten waar perfect synchrone choreografieën op wieltjes uitgevoerd worden. In de videoclip bij de song transformeert de zangeres in de protagoniste van een moderne vampierfilm. Ook vocaal doet Sycamore bij momenten aan de Brits-Kosovaarse popgodin denken. Als dat geen compliment is, weten we het ook niet meer. De toekomst ziet er neonroze uit voor de popster in wording, dus hou ze in de gaten, want voor je het weet staat ze in uitverkochte zalen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aleyna Tilki - "Retrograde"

In popland duikt er elke week wel een nieuwe artiest op die kan uitgroeien tot een fenomeen, maar toch is Aleyna Tilki…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Dua Lipa lost vier nieuwe nummers op The Moonlight Edition van Future Nostalgia

Het is een gekend recept tegenwoordig: deluxeversies maken van albums die al maanden in de rekken liggen. Door de coronacrisis klampen artiesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.