Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cyra Gwynth – “DGAF”

Cyra Gwynth zou eigenlijk geen introductie meer nodig hebben, maar we stellen haar toch nog even voor. Als Belgische met Nederlands-Filipijnse roots heeft de zangeres een indrukwekkend internationaal gehalte, wat zich reflecteert in haar muziek. Met singles als “high”, “not the one” en “No” bewees Cyra vorig jaar haar kunnen en in 2021 lijkt ze die trend van zwoele, dansbare singles door te zetten. Haar nieuwe single “DGAF” is gemaakt in samenwerking met haar vaste producer Lamsi, en is een amusante ‘fuck you’ naar alle haters – hoewel we er bijna zeker van zijn dat Cyra er niet veel heeft.

“DGAF” opent met een rustige piano die al snel vergezeld wordt door de zachte stem van Cyra en scherpe drums van Lamsi. Hoewel de tekst over de hele lijn nogal oppervlakkig is (‘don’t give a fuck about the fake hoes’ of ‘if I never met you / don’t act like you be with me’), is het nummer catchy genoeg om je daarvan af te leiden. Verstand op nul en gewoon meedansen met Cyra lijkt de boodschap, en daar gaan we maar al te graag op in. Toch is “DGAF” iets minder interessant dan bijvoorbeeld haar vorige release, “No” met de rapper K1d, maar het stelt zeker niet teleur. Wij kijken alvast uit naar nog meer muziek van onze lokale r&b rising star!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cyra Gwynth - "cut the bs (runnin')" (feat. Robin)

Sinds 2023 waait een nieuwe wind doorheen de carrière van Cyra Gwynth. De Belgische met Nederlandse en Filippijnse roots is niet aan…
LiveRecensies

Fifty Lab 2023 (Dag 2): (On)geslepen kristallen

Ook op de tweede dag van Fifty Lab moesten er moeilijke knopen doorgehakt worden. Het vochtige weer maakte het groundhoppen iets minder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cyra Gwynth - "Avenue"

Het is een hele tijd stil geweest rond Cyra Gwynth. Haar laatste single dateert al weer van februari, waardoor we even vreesden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.