Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost, Brunzyn & Donnie – “Gewoon Goed”

© CPU – Toon Miermans

Joost Klein houdt van België en België houdt van Joost Klein, dat is zeker. Afgelopen zomer herwerkte hij samen met Walter Grootaers het oerbekende Kreunersnummer “Ik Wil Je“. Het duo bracht de track live bij Danira in het programma Vandaag, wat een bijzonder samenspel opleverde tussen de heerlijke krankzinnigheid van Joost en de houterige, maar toch enthousiaste Walter. Nu is ’s Nederlands grootste belgofiel terug met de nieuwe single “Gewoon Goed”, waarop hij samen met oude bekenden Brunzyn en Donnie een muzikaal festijn uit de grond stampt. Op Instagram hint Donnie naar een nieuw album, M van Marketing 2, als opvolger van zijn eerste album met Joost, M van Marketing. De twee lijken nu Brunzyn te adopteren en bundelen hun talent als een soort K3 van de Nederlandse rap.

“Gewoon Goed” wordt ingezet met een stevige beat en de eer om de spits af te bijten is aan Joost zelf. Zijn verzen klinken scherp en een verwijzing naar zijn geliefde België ontbreekt natuurlijk niet. Het rauwe van Klein hakt in, maar al snel volgt de geoliede overgang naar de zware en zalvende strofe van Brunzyn. Ook hij werkt geleidelijk naar een climax toe en weet ons te overtuigen van zijn talent: ‘kan je slopen op je track, ik ben genadeloos’. Uiteindelijk vuurt Donnie als laatst het refrein op ons af en hij flowt netjes van strofe naar strofe. “Gewoon Goed” is simpelweg een genadeloos nummertje waarin de drie heren absurd goed op elkaar zijn ingespeeld.

Het is popelend uitkijken naar het moment wanneer Joost (en vrienden) opnieuw live de boel laten ontploffen en wij tussen de massa (vooral) zestienjarige fans kunnen dansen. 1983!

Facebook / Instagram/ Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost - "Europapa"

Zijn naam is Klein, maar zijn dromen groot. Heel groot, want binnen een paar weken mag Joost Klein het podium van het…
InstagramLiveRecensies

Joost @ Lotto Arena: Een keizerlijke lach en traan

Joostmania: het is een begrip dat je de mainstageplakker van Pukkelpop en Lowlands niet meer moet uitleggen. Deze zomer ondergingen die festivals…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NONCHELANGE - "Depressief in de zomer"

De Nederlandse (indie)poprapper NONCHELANGE blijft verrassen. De muziek van Maarten Hutman, die samen met LE MOTAT het label NONMOT runt, dompelt je…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.