Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bobby Sessions – I’m A King (feat. Megan Thee Stallion)

Bobby Sessions

Voor het grote publiek is Bobby Sessions een onbekende naam. De jonge rapper is afkomstig van Dallas, Texas en ligt sinds 2018 onder contract bij Def Jam. In datzelfde jaar bracht hij twee ep’s uit waarmee hij het sociale onrecht in Amerika aankaartte. Sindsdien bleef het wat stil rond Sessions, tot hij gevraagd werd om de soundtrack voor Eddy Murphy’s nieuwe film Coming 2 America ineen te flansen. Hiervoor schakelde hij de hulp in van één van de populairste artiesten van het moment: Megan Thee Stallion.

“I’m a King” doet denken aan Vince Staples’ werk op diens album Big Fish Theory. De groovy instrumental bestaat vooral uit elektronische klanken en synths waarop Bobby Sessions met een fluïde flow oproept tot zelfrespect. De auditieve gelijkenissen tussen Sessions en Staples zijn zo frappant dat zelfs een doorgewinterde fan moeite zou opbrengen om het verschil aan te duiden. Megan daarentegen blijft haar onbeschaamde zelf en laat een frisse wind door het lied waaien met haar energieke verse.

Uiteindelijk leverden de twee artiesten een aangename, zij het ietwat generieke, titelsong op. Beide artiesten werden duidelijk van hogerop bevolen om het braaf te houden, wat zorgde voor een afgewaterde versie van een lied met veel potentieel. Hopelijk maken ze een trilogie van de Coming to America-films en maken ze van het derde deel een horror, zodat we een minder gepolijste versie van de titelsong te horen krijgen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Bongos" (feat. Megan Thee Stallion)

De laatste keer dat Cardi B en Megan Thee Stallion samenwerkten aan een nummer, leverde dat niet alleen een wereldhit op, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.