Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B – “Up”

Ondanks dat Cardi B pas in 2018 haar debuutalbum uitbracht, gaat de rapper al wat langer mee. Zo had Belcalis Almánzar (zoals de artieste echt heet) het in 2016 al over wat ze met haar pussy wist te bereiken. Seks maakte dus al van in het begin deel uit van de muziek van de Amerikaanse, maar toch was de wereld verbaasd toen “WAP” werd losgelaten. Cardi en Megan Thee Stallion zijn niet de eerste vrouwen die het over seks hebben in hun muziek, maar toch leverde het het duo een hele hoop aandacht op. Vooraleer ze rapte aan de zijde van Stallion werkte Cardi ook al samen met onder meer J Balvin, Bad Bunny, Ed Sheeran, Bruno Mars en Jennifer Lopez. Samen met J-Lo en Lizzo was Cardi trouwens ook te zien in de film Hustlers, waarin ze alle drie strippers speelden.

Seks keert ook terug op het nieuwe “Up”. Zo wordt er klaargekomen op Cardi’s poep en rapt ze dat je geen pussy verdient als je geen geld hebt. Tijdens de strofes heeft de rapper dus heel wat te zeggen, daarentegen krijgen we tijdens het refrein niet veel meer te horen dan ‘If it’s up then it’s stuck’. Doordat ook de muziek doorheen het nummer niet al te veel verandert wordt het misschien wat eentonig, maar gelukkig komt er zo nu en dan een piano bij die toch voor een beetje diepgang zorgt. Op het einde zegt Cardi B nog eens dat ze op veilig moet spelen en dat deed ze ook, want van originele toevoegingen of leuke twisten is er hier geen sprake.

Het is ondertussen geweten dat Cardi B bezig is aan een twee langspeler en op zondag 11 juli staat de rapper normaal gezien op het podium van Les Ardentes. Toevallig staat diezelfde dag ook Megan Thee Stallion op het programma.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1083 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Bongos" (feat. Megan Thee Stallion)

De laatste keer dat Cardi B en Megan Thee Stallion samenwerkten aan een nummer, leverde dat niet alleen een wereldhit op, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cardi B - "Hot Shit" (feat. Kanye West & Lil Durk)

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden sinds Cardi B’s debuutalbum Invasion of Privacy uitkwam. De plaat van de New Yorkse werd ontvangen met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dune Rats - "UP"

Dune Rats dook even in zijn hol, nadat het eind 2020 het heerlijke “Too Tough Terry” uitbracht. Voor 2021 op zijn eind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.