Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKIA – “Hey Boy”

De Scandinavische popindustrie is nog steeds ontzettend populair en daar wil die Noorse SKIA mee van profiteren. In 2020 stelde ze zich uitgebreid voor en loste ze de ene single na de andere, waardoor ze met het ludieke “Pocket” op onze radar terechtkwam. Haar debuut-ep Apricot leverde haar internationaal ook heel wat aandacht op en zo wordt ze al vergeleken als de volgende Scandinavische topster naast o.a. Dagny, Sigrid en Robyn.

“Hey Boy” is een nummer over zelfvertrouwen kweken en de zoektocht naar vastberadenheid. Door de catchy instrumentatie en haar herkenbare stem blijft deze single weer hangen. Je wordt instant gelukkig dankzij de sluwe opbouw naar het refrein. Scandinavische popsterren weten nu eenmaal van aanpakken en zo krijgen we stilaan een vermoeden dat SKIA het best wel ver kan schoppen. “Hey Boy” zit sterk in elkaar en is een popnummer zoals er nog steeds te weinig bestaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia - "Hey Boy"

Goed nieuws uit muziekland! De welbekende Australische popzangeres Sia stuurde vandaag haar nieuwe single “Hey Boy” de wereld in. Ze won enkele…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKIA - "Pocket"

De term altpop is dankzij Lorde en Halsey gigantisch groot geworden en is het beste bewijs dat popmuziek allesbehalve saai moet zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.