Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia – “Hey Boy”

Goed nieuws uit muziekland! De welbekende Australische popzangeres Sia stuurde vandaag haar nieuwe single “Hey Boy” de wereld in. Ze won enkele jaren geleden onze harten al met hits als “Chandelier” en “Unstoppable”. Door de jaren heen schreef ze verschillende albums en filmsoundtracks en is ze een veelgevraagd artiest voor samenwerkingen geworden. Die ging ze al aan met Zayn Malik, David Guetta, Flo Rida en heel wat andere muziekgiganten. Zowel haar muziek als haar présence staat bekend om een mysterieuze donkerheid, maar vandaag komt ze met iets anders. Het is niet meteen wat we gewoon zijn van haar, maar zeker niet slecht.

De eerste noot die Sia op ons loslaat in “Hey Boy”, is werkelijk kippenvelverwekkend. De song heeft een mooie opbouw, een leuke beat en ongelofelijk sterke vocalen. Niets anders dan we gewoon zijn van de zangeres, dus. Toch is het geen nummer dat je weet te ontroeren of blij maakt, wat wel verrast. Het zou eerder op zijn plaats zijn als achtergrondsong bij de aftiteling van een film, wat niet onlogisch lijkt gezien de context. Het lied is namelijk de voorloper van de plaat Music, die op 12 februari 2021 uit zal komen en is geschreven voor Sia’s filmdebuut. De Australische heeft voor haar eerste passage in de regisseursstoel heel wat bekende namen weten te strikken, waaronder Maddie Ziegler, die al sinds “Chandelier” in vrijwel iedere muziekvideo te zien is. Verder is er Leslie Odom Jr., die onze harten stal met zijn verschijning in de Disney-musical Hamilton, en ook Kate Hudson speelt mee.

Wat we ervan moeten verwachten is nog niet meteen duidelijk, maar laat ons hopen dat Sia ook nog eens haar mysterieuze kantje weet boven te halen, waarmee ze ons altijd weet te ontroeren. “Hey Boy” is een vrolijk, upbeat nummer, maar voelt jammer genoeg wat onwennig aan.

Website / FacebookTwitter

 

27 posts

About author
Ik beschouw mezelf als de visuele representatie van een tekort aan slaap en een teveel aan cafeïne.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Close – “Forgive or Forget”

Sarah Closes eerste liefde was YouTube, waar de Britse jarenlang covers maakte van nummers van allerlei popartiesten. Dat zag ze als een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "Open Up the Heavens"

Jade Bird, de jonge Britse met haar gitaar en aanstekelijke lach, lijkt goed op weg naar haar tweede langspeler. In de afgelopen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ - "Misunderstood"

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.