Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKIA – “Pocket”

De term altpop is dankzij Lorde en Halsey gigantisch groot geworden en is het beste bewijs dat popmuziek allesbehalve saai moet zijn. De Scandinavische zangeres SKIA is binnen het genre geen groentje meer en wist met haar enthousiaste synthpop tracks al serieus wat steun te krijgen van de Britse pers. Net zoals heel wat collega’s besloot ze daarom ook naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen, en zo is Liverpool haar nieuwe uitvalsbasis.

In tijden van crisis primeert solidariteit meer dan ooit en dat was dan ook het uitgangspunt voor haar nieuwe single “Pocket”. Het upbeat nummer heeft heel wat leuke gitaardeuntjes en de drums werden vervangen door geklap zodat de sfeer er toch heel goed in zit. “Pocket” is een doordeweeks poplied, waar SKIA weinig verkeerd mee doet, maar dat zich ook niet al te veel onderscheid van gelijkaardige acts. Zo lang we er maar gelukkig en vrolijk van worden!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SKIA - “Hey Boy”

De Scandinavische popindustrie is nog steeds ontzettend populair en daar wil die Noorse SKIA mee van profiteren. In 2020 stelde ze zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.