Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meskerem Mees – “Seasons Shift”

© pb fotografie

Als je nog niet van Meskerem Mees hoorde, leef je wellicht onder een steen. De amper twintigjarige singer-songwriter veroverde met slechts haar pure stem en een akoestische gitaar onze harten tijdens Humo’s Rock Rally, waar ze dan ook op de welverdiende eerste plaats belandde. Het simpele, maar o zo mooie droomdebuut “Joe” charmeerde. In een wereld waar alles groot en extravagant is, voelt haar back to basics-muziek als thuiskomen. Een intrigerende oprechtheid waar we geen genoeg van krijgen.

Voor haar tweede single “Seasons Shift” bewandelt de Gentse nog steeds hetzelfde pad. Deze keer heeft ze wel versterking van celliste Febe. De cello vult het warm gitaargetokkel subliem aan en creërt samen mooie harmonieën waarop Mees haar eloquente tekst zingt. Over een knap staaltje songwriting gesproken… Al bij de eerste luisterbeurt voelen we het licht binnenstromen (dat ontbreekt in deze aanslepende pandemie) en we missen het al wanneer het na nog geen drie minuten verdwenen is. Geluk is maar van korte duur zeker? We zeiden al dat Meskerem Mees een gouden toekomst te wachten staat en die voorspelling lijkt met elke release dichter bij te komen.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sven Ross - ''Heart Against The Rocks''

Wie jarig is trakteert, moet Sven Ross hebben gedacht. En niet zomaar een traktatie. Op z’n verjaardag deelde de in Amsterdam gevestigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bertolf - "Back to the Garden"

De Nederlandse singer-songwriter Bertolf Lentink tourde met Her Majesty (een all-starcoverband) door Nederland, totdat de corona-epidemie daar een eind aan maakte. Hij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Camille Camille - "Be Kind"

Camille Camille is het muzikale project van de Belgische Camille Willemart, die het in 2019 tot de finale van De Nieuwe Lichting…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.