Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag’n’Bone Man – “All You Ever Wanted”

© CPU – Bert Savels

Sinds zijn doorbraakalbum Human uit 2017 is het een stuk stiller rond Rory Graham, alias Rag‘n’Bone Man. Hoog tijd dus dat de Brit ons met nieuwe muziek verrast! We kennen hem vooral van de gelijknamige hitsingle “Human”, die ondertussen de mijlpaal van een miljard weergaven op YouTube achter zich heeft liggen. Later hoorden we opnieuw zijn herkenbaar krachtig stemgeluid in “Skin”. Zijn recentste topper dateert van 2019, toen hij samenwerkte met Calvin Harris voor “Giant”.

“All You Ever Wanted” laat meteen een sneller tempo horen dan we gewend zijn van de singer-songwriter. Al snel kunnen we niet anders dan meebewegen. Het lied neemt ons mee terug in de tijd met een kenmerkend gitaar- en drumgeluid, waarop alle zorgen van dit laatste hectische jaar even naar de achtergrond lijken te verdwijnen. Perfect om oorverdovend luid te knallen in de auto tijdens een gezellige avondrit, of om gewoon rustig in je eentje luchtgitaar op te spelen in je kamer.

Hou Rag‘n’Bone Man dus zeker in de gaten, want op basis van “All You Ever Wanted” zal de repeatknop bij zijn nieuwe album goed van pas komen.

YouTube / Instagram / Twitter / Facebook / Website

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
AlbumsRecensies

Rag'n'Bone Man - Life by Misadventure (★): Vechten tegen de verveling

Rag’n’Bone Man is zo’n artiest die in een mum van tijd van de ene naar de andere kant van de populariteitstabellen is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rag'n'Bone Man - "Crossfire"

Een beer van een vent, van kop tot teen getatoeëerd, die opmerkelijk emotionele nummers zingt over het leven; dat kan alleen maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.